Seful penitenciarelor umilit in Parlament de secretarul de stat din Ministerul Justitiei

Seful penitenciarelor umilit in Parlament de secretarul de stat din Ministerul Justitiei

Azi, in Parlamentul Romaniei, Marian Dobrica a fost umilit de catre secretarul de stat din Ministerul Justitiei, Mariana Mot. Aceasta i-a amintit amenintator lui Marian Dobrica ca este temporar in functie si ca nu are mandat din partea ministrului Tudorel Toader sa modifice Proiectul Statutului politistului de penitenciare.

Din greseala, Marian Dobrica a avut un puseu de independenta si a sustinut un amendament impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader. In premiera, Marian Dobrica a facut exact invers decat vointa lui Tudorel Toader. Sa fie un inceput de independenta sau doar o ratacire a directorului general al Administratiei Nationale a Penitenciarelor?!

Dupa ce si-a dat seama ca a gafat, Marian Dobrica s-a innegrit instantaneu si a intrat in modulul Robotel, sustinand toate modificarile stapanului sau, Tudorel Toader: „Pledam pentru mentinerea textului initial.”. Atat a putut „sustine” Marian Dobrica dupa episodul umilitor.

Din reflex, dupa ce a fost certat de secretarul de stat, Marian Dobrica s-ar fi ridicat si ar fi fugit, asa cum procedeaza in sedintele din Administratia Nationala a Penitenciarelor (ANP) ori, daca ar fi stiut ca va fi umilit in cadrul comisiei, nu ar mai fi venit si ar fi dat bir cu fugitii.

Cu alte cuvinte, am asistat la episodul umilitor pentru Marian Dobrica: „Șezi blând, că lesa-i scurtă!”

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

Un gând despre „Seful penitenciarelor umilit in Parlament de secretarul de stat din Ministerul Justitiei

  1. Poate ca ar trebui sa-i acordam atenția cuvenita și acestui secretar de stat, ca nici funcția ei nu e ocupată prin concurs. Tot numita este și ea. Pleava e suflata de vânt, dar noi rămânem pe funcții ocupate prin concurs pana la pensionare. Nu concep ca un trecător sa-mi decidă mie drumul spre pensionare.

    Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: