Constientizeaza Dobrica pericolul pupincurismului?!

Constientizeaza Dobrica pericolul pupincurismului?!

Marian Dobrica, directorul general care a dovedit recent ca are probleme cu psihicul, s-a inconjurat de insi oportunisti care, in viitor, ii vor afecta cariera si, probabil, libertatea. Oportunist si el, pare ca-l satisface pupincurismul.

Orgolios, ranchiunos, Marian Dobrica nu mai poate gandi liber, caci de lesa din jurul gatului sau, aflata in mana lui Tudorel Toader mai trag si alti insi oportunisti din sistemul penitenciar.

In timpul celei de-a patra imputernicire insii oportunisti din jurul sau ii vor pune si botnita lui „Baiete” de la Slobozia. Realitatea va demonstra ceea ce spun acum.

Marian Dobrica are impresia ca in sistem angajatii nu stiu cine-i influenteaza deciziile. Multi se intreaba daca el este cu adevarat directorul general al Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP), sau este doar o marioneta/papusa de ale carei ate trag mai multi insi din anturajul acestuia.

Deciziile lui marian dobrica (intentionat i-am scris numele cu litere mici) demonstreaza ca directorul general este doar „sageata” care semneaza pur si simplu hartiile intocmite de insi care decid soarta sistemului penitenciar. El nu se numara printre decidentii din sistemul penitenciar, ci este primul director general al ANP cu statut de EXECUTANT.

Surprinzator, ala mic si negru, nu constientizeaza inca pericolul la care s-a expus. Ori daca-l constientizeaza, inseamna ca este baiatul de Slobozia kamikaze. Intr-o zi isi va rupe gatul. (Vezi cazul Cristi Borcea si alte fapte penale!)

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: