Psihopatul Dobrica…

Psihopatul Dobrica...

Marian Dobrica e psihopat! A ajuns sa se laude singur si sa vorbesca despre el insusi la persoana a III-a, ca persoanele care sufera de psihopatie. Mai jos aveti dovada ca Ciulinul Baraganului sau ăla mic si negru cum i se mai spune prin ANP, a luat-o razna.

Psihopatul Dobrica...
Psihopatul Dobrica…

Marian Dobrica se considera atat de genial, atat de nemaiauzit, incat se crede unic in sistemul penitenciar si, eventual, pe Terra, atat de plin de calitati  si obiectivitate, incat nu indrazneste sa-si spuna siesi „eu”, ci se autoapreciaza la persoana a III-a singular.

Acest mod de exprimare al lui Marian Dobrica poate fi rezultatul unei probleme psihice (dedublare, disociere psihologica), obicei deprins din cauza unor diverse considerente personale (mai mult sau mai putin logice).

Consider ca un medic psihiatru i-ar fi util directorului general al ANP, pentru a-i expune aceasta „tulburare” de raportare fata de propria persoana.

L-as trimite la psiholoaga aia mica si zambareata de la Serviciul Psihologia Personalului (SPsP), dar la cat de multe avize negative a dat in ultimul timp, exista probabilitatea sa-i dea aviz negativ si lui Marian Dobrica, iar la cat e directorul general de sensibil mi-e teama ca s-ar sinucide.

Acum imi explic tendintele sinucigase ale lui Marian Dobrica. (Vezi cazul A1 din celebra Scrisoare!)

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

3 gânduri despre „Psihopatul Dobrica…

  1. pai nu prea are cine sa il controleze…….medici psihiatri se aleg de pe piata libera , vezi revista „VIATA MEDICALA ” , locuri scoase la concurs. Oare nu ar trebui sa fie medic militar, cu studii si militare de lunga durata ???
    SA NU UITAM !!!
    luptatorii nu se nasc , devin !!
    Rolul armatei este sa creeze caractere nu pupincuristi !!!!!

    Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: