Smenul juridico-anepisto-pupincurist (Catalin Nita), le interzice subalternilor lui din Directia Juridica (DJ) din Administratia Nationala a Penitenciarelor (ANP) sa actioneze institutia in judecata pentru castigarea unor drepturi salariale, pe motiv ca nu ar fi deontologic.

Cataline, obliga-i ma sa fie asa nevertebrati ca tine! Ce e cu atata independenta pe ei?! Asa-zisul lor tupeu intra in contradictie cu slugarnicia ta. Asa model esti tu pentru subalterni?! Ei sa-l dea in judecata pe Marian Dobrica, in timp ce tu iti tii pupatoarea lipita de dosul lui de Ciulin de Baragan?

Exista zvonul potrivit caruia oamenii din directa subordonare a lui Catalin Nita au procese pe rolul instantelor impotriva ANP-ului pentru:
1. Plata salariului la nivelul maxim al functiei.
2. Acordarea sporului de 50% pentru mobilitzare.

Se aude ca juristii din unitatile penitenciare ar avea procese pentru plata unor drepturi salariale, la Penitenciarele: Braila, Focsani, Oradea, Giurgiu etc..

Ex: http://portal.just.ro/109/SitePages/Dosar.aspxid_dosar=10900000000131041&id_inst=109 

La convocarea consilierilor juridici, subalternii eminentei cenusii a ANP-ului in materie de parerit pe lege,  i-au cerut acestuia sa dea un punct de vedere cu privire la salarizare la nivelul maxim al functiei si sa se aplice in tot sistemul penitenciar, ca sa scape unitatile de eventuale procese pierdute. Catalin Nita a refuzat, motivand ca nu este oportun.

Va dati seama ca in momentul acela, de emotie, incepuse sa i se usuce limba cu care-i linge dosul Dobrelului. Cum sa se intoarca smenul juridico-anepisto-pupincurist la Dobrel si, in loc sa treaca la ce stie el cel mai bine (pup!), sa inceapa sa redacteze un punct de vedere util angajatilor din sistem?!

Mai pupa el mana (si nu numai) de director general? Vezi sa nu!