Catalin Nita este impotriva drepturilor salariale ale subalternilor lui

Catalin Nita este impotriva drepturilor salariale ale subalternilor

Smenul juridico-anepisto-pupincurist (Catalin Nita), le interzice subalternilor lui din Directia Juridica (DJ) din Administratia Nationala a Penitenciarelor (ANP) sa actioneze institutia in judecata pentru castigarea unor drepturi salariale, pe motiv ca nu ar fi deontologic.

Cataline, obliga-i ma sa fie asa nevertebrati ca tine! Ce e cu atata independenta pe ei?! Asa-zisul lor tupeu intra in contradictie cu slugarnicia ta. Asa model esti tu pentru subalterni?! Ei sa-l dea in judecata pe Marian Dobrica, in timp ce tu iti tii pupatoarea lipita de dosul lui de Ciulin de Baragan?

Exista zvonul potrivit caruia oamenii din directa subordonare a lui Catalin Nita au procese pe rolul instantelor impotriva ANP-ului pentru:
1. Plata salariului la nivelul maxim al functiei.
2. Acordarea sporului de 50% pentru mobilitzare.

Se aude ca juristii din unitatile penitenciare ar avea procese pentru plata unor drepturi salariale, la Penitenciarele: Braila, Focsani, Oradea, Giurgiu etc..

Ex: http://portal.just.ro/109/SitePages/Dosar.aspxid_dosar=10900000000131041&id_inst=109 

La convocarea consilierilor juridici, subalternii eminentei cenusii a ANP-ului in materie de parerit pe lege,  i-au cerut acestuia sa dea un punct de vedere cu privire la salarizare la nivelul maxim al functiei si sa se aplice in tot sistemul penitenciar, ca sa scape unitatile de eventuale procese pierdute. Catalin Nita a refuzat, motivand ca nu este oportun.

Va dati seama ca in momentul acela, de emotie, incepuse sa i se usuce limba cu care-i linge dosul Dobrelului. Cum sa se intoarca smenul juridico-anepisto-pupincurist la Dobrel si, in loc sa treaca la ce stie el cel mai bine (pup!), sa inceapa sa redacteze un punct de vedere util angajatilor din sistem?!

Mai pupa el mana (si nu numai) de director general? Vezi sa nu!

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

4 gânduri despre „Catalin Nita este impotriva drepturilor salariale ale subalternilor lui

 1. O sa ii ia locul cat de curand mai tanarul sef de serviciu, pe care desigur tot el l-a promovat. Deja s-a incalzit prin birourile de la 1, așteapta doar semnalul.

  Apreciază

 2. Direcția Păreriști Opinatori și-a făcut un obicei din a transmite opinii în care prima grijă este a se scoate din orice interpretare care le-ar putea cauza orice fel de prejudicii. Sunt o adunătură de pseudojuriști care flatulează inepții dacă le soliciți sprijin de specialitate !

  Apreciază

 3. De multe ori stau si ma intreb: Cum sa ocupi o functie asa de importanta cum e cea de director al Directiei Juridice din ANP, si tu sa ai atitudine de catel maidanez de tomberon?!

  In viata mea nu am inteles slugile astea.

  Apreciază

  1. Il avem sef. Stim cum i-a pupat in fund pe toti sefii ca sa fie si el bagat in seama sau sa conteze punctul lui de vedere. Omul sufera de vedetism. Vrea sa fie cineva.

   Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: