Stadiul investitiilor: Unguriu, Berceni, Rodbav, Pantelimon, ANP

Stadiul investitiilor: Unguriu, Berceni, Rodbav, Pantelimon, ANP

Tudorel Toader se lauda cu investii in conditiile de detentie si construirea de noi penitenciare. Iata care este, la momentul actual, stadiul investitiilor pentru: Unguriu, Berceni, Rodbav, Pantelimon si pentru noul sediul al Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP) din strada Arcului:

Penitenciarul Berceni – P 47 – A fost contractat studiul de fezabilitate. Documentatia, in faza studiu de fezabilitate, a fost depusa la Penitenciarul Ploiesti. Aceasta a fost analizata si au fost solicitate modificari/completari ale acesteia.

Penitenciar Unguriu – P 48 – Procedura de achizitie a studiului de fezabilitate si a expertizelor tehnice a fost demarata de catre Penitenciarul Focsani in data de 6 septembrie 2018 si in momentul de fata este in curs de derulare.

INAP Pantelimon si Rodbav – Centru de formare profesionala si recuperarea capacitatii de munca – Au fost aprobate, de catre Ministrul Justitiei, notele conceptuale si temele de proiectare.

Sediul ANP din strada Arcului – a fost incheiat contractul cu constructorul, a fost predat amplasamentul, se solicita diverse avize si exista fonduri pentru lucrare. In eventualitatea in care constructorul isi respecta obligatiile, la sfarsitul anului 2020, ANP se va muta in noul sediu.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

3 gânduri despre „Stadiul investitiilor: Unguriu, Berceni, Rodbav, Pantelimon, ANP

  1. Se tot vorbeste despre investițiile acestea de un car de vreme și…nimic nou sub soare! Țara asta se zbate sub imperiul vendetelor, iar la capitolul investiții suntem varză. Vorbe, vorbe, vorbe.

    Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: