Tudorel Toader se lauda cu investii in conditiile de detentie si construirea de noi penitenciare. Iata care este, la momentul actual, stadiul investitiilor pentru: Unguriu, Berceni, Rodbav, Pantelimon si pentru noul sediul al Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP) din strada Arcului:

Penitenciarul Berceni – P 47 – A fost contractat studiul de fezabilitate. Documentatia, in faza studiu de fezabilitate, a fost depusa la Penitenciarul Ploiesti. Aceasta a fost analizata si au fost solicitate modificari/completari ale acesteia.

Penitenciar Unguriu – P 48 – Procedura de achizitie a studiului de fezabilitate si a expertizelor tehnice a fost demarata de catre Penitenciarul Focsani in data de 6 septembrie 2018 si in momentul de fata este in curs de derulare.

INAP Pantelimon si Rodbav – Centru de formare profesionala si recuperarea capacitatii de munca – Au fost aprobate, de catre Ministrul Justitiei, notele conceptuale si temele de proiectare.

Sediul ANP din strada Arcului – a fost incheiat contractul cu constructorul, a fost predat amplasamentul, se solicita diverse avize si exista fonduri pentru lucrare. In eventualitatea in care constructorul isi respecta obligatiile, la sfarsitul anului 2020, ANP se va muta in noul sediu.

Advertisements