Ministerul Justitiei prins cu temele nepregatite

Ministerul Justitiei prins cu temele nepregatite

Ieri, 25.10.2018, la Comisia mixta de dialog social, Ministerul Justitiei (MJ) s-a prezentat cu temele nefacute ca un scolar mediocru. Reprezentantii MJ trebuiau sa ia masuri la problemele discutate in sedintele anterioare sau, cel putin, sa vina cu solutii.

Evident ca MJ nu a luat nicio masura de rezolvare a problemelor semnalate de organizatiile sindicale si nici n-a venit cu vreo solutie eficienta. Motivul il cunoastem: reprezentantii MJ nu au putere de decizie, in absenta lui Tudorel Toader. Cum ministrul nu este interesat de sistemul penitenciar, decat de bunastarea infractorilor, sistemul se indreapta spre colaps.

In schimb, Administratia Nationala a Penitenciarelor (ANP) a facut un mic progres si a venit cu temele partial scrise, chiar daca nu au fost in totalitate satisfacatoare. Macar au incercat.

In absenta lui Marian Dobrica, sedinta s-a derulat fara tensiuni. Frustrarile si complexele omului marunt de la Slobozia n-au mai fost prezente in aceasta sedinta.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

8 gânduri despre „Ministerul Justitiei prins cu temele nepregatite

  1. Ala cu proxenetu e pe la biroul personal ca sunt ceva poze cu fisu si pesti din Sadu ajunsi la Londra. Ala e vai de capu lui un prostanac pupila lui florinel bubitel a fost la financiar numara coli. Zero barat o fetita de baiat

    Apreciază

  2. Comisia de disciplina de la Targu-Jiu mindria lui Polica președintele OBOROCEA MARIUS unchi detinut Năzdravanu Eduard. Buleteanu Eugeniu sotia lui condamnată penal pentru coruptie. Asta în episod unu.

    Apreciază

  3. Un fost salariat de la puscaria Tirg ujiu zice pin sat ca un director de la aceasta puscarie a fost racolat cu acte de sipa in 2004 ca are si actele semnate de el ca va sifona si va da in ziar acordu marelui director si chitante cu bani primiti pe sifoneala. Asta e de interes pe la mj?

    Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: