Ingheata salariile?! FSANP cere lamuriri.

Ingheata salariile?! FSANP cere lamuriri.

In mass-media au aparut unele informatii potrivt carora salariile bugetarilor, printre care se numara si angajatii din penitenciare, ar ingheta incepand cu 01 ianuarie 2019. Declaratii referitoare la acest aspect au fost date si de membrii ai Guvernului si ai Parlamentului Romaniei.

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor (FSANP) a solicitat Guvernului Romaniei si ministerelor de resort (MInisterul Justitiei, Ministerul Muncii si Justitiei Sociale, Ministerul Finantelor Publice) organizarea unei intalniri urgente pentru a clarifica situatia salariilor angajatilor din penitenciare.

Ingheata salariile?! FSANP cere lamuriri.
Ingheata salariile?! FSANP cere lamuriri.

Ministrul Finantelor Publice vorbeste si despre o posibila inghetare a angajarilor in sectorul public, fapt ce va avea impact devastator in sistemul penitenciar, care are pana la acest moment peste 1 milion de ore suplimentare nerecuperate.

Unde e cresterea de 25% la salariu, incepand cu 1 ianuarie 2019?

 

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

3 gânduri despre „Ingheata salariile?! FSANP cere lamuriri.

  1. Cresterea de 25% este la ei in buzunar! Mizeriile astea si-au crescut lefurile iar sclavii raman iarasi de caruta!Ce mai este de facut acum?Nimic!!! Am ajuns in momentul 2009 si ce-i mai trist este ca totul se raporteaza la acel an.Asta este!Suntem niste prosti care au pus ”botul” la niste mizerii !!! Sa ne fie de bine!

    Apreciază

  2. Acesta e planul de ani de zile… cresc salariile la mai toti bugetarii si pe cand sa se mareasca si la cei din sistemul de apare, hop apare si „criza”. Porniti protestele, altfel ramanem si acum cu buza umflata!

    Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: