Incredibil | „Polica” a ajuns presedinte de comisie

Directorul Penitenciarului Targu-Jiu afecteaza imaginea sistemului penitenciar

Ion Popescu, directorul Penitenciarului Targu-Jiu, zis „Polica” a ajuns presedintele comisiei de contestatii la concursul de sef birou resurse umane. Polica nu stie nici macar doua ordine in domeniul resurselor umane. Cum isi alege Dobrica presedintii comisiilor de concurs, numai el stie?!

Vorbeste lumea ca Polica are o subordonata care a luat 6.62 la proba scrisa si ar fi depus contestatie. Nu avem dubii ca Polica ar ajuta-o in vreun fel, pentru ca insul acesta n-are nici cel mai mic contact cu realitatea penitenciara.

La fel ca si Dobrica, Polica este un supravietuitor.

Penitenciarul Targu-Jiu are patru procese pe rol cu fosti ofiteri imputerniciti prin DZU care nu au fost remunerati pentru ca au girat functii de conducere. Polica nu respecta disciplina de stat, insa Dobrica il face profesor de resurse umane prin numirea ca presedinte de comisie.

Ce-l recomanda pe Polica pentru a fi desemnat presedinte de comisie?

Singura lui calificare pentru functia de presedinte de comisie este ca a beneficiat, de 6 oari in trei ani, de majorarea de 50% pentru lucrari de exceptie. Coruptii si incapabilii se premiaza intre ei. Vezi statistica ultimilor doi ani!

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

9 gânduri despre „Incredibil | „Polica” a ajuns presedinte de comisie

 1. Ma frate, iancu, iancu.. Dar ce sa facem cu hornoiu, care a picat interviu? Oare nu era normal sa il ia? Nu mai zic de Dănuț SRL, zis peptan care habar n are pe ce lume e.. Trece pușcăria pe langa el si habar n are ce a realizat..

  Apreciază

 2. Acu va spune si Nadina toate smecheriile pe care le stie de la evidenta. Acu va intelege si ea cum a fost prostita de Iancu. Tirziu si fara rost

  Apreciază

 3. Mai nenea poli ce ajunsesi matale din contabil șăf de la Sadu … auzi și director și președinte la comisia de contestații…. bravoooo ! Ce mai urmează? Te-or lua ăștia pe la minister mâine, poimâine. Mare domn mare caracter… ce sa faci … așa e când ești premiat de 6 ori … dureros este ca acest “director” nu știe pe ce planeta umbla!!! Îți cântam și ți-e cum i-am cântat împuternicitului ilegal Marean de la Slobozia : LASĂ-NE!!!!!!

  Apreciază

 4. DOMNU POPESCU STIE RESURSE UMANE CA DE AIA SE JUDECA CU ATITEA CADRE SI AI DIN FOISOR SINT SUPRAVEGHETORI AI DE LA PERSONAL SINT DIN PAZA SI AI DE PE SECTIE SINT SEPELEI

  Apreciază

 5. Bine ca nu e pus la concursul de medici sefi ca picau toti la intrebarea cum faci rost de pastile din sponsorizare speram ca e o gluma cu polica pe treaba cu concursul de sef birou personal. Cu cit scrieti de dinsu cu atit e pus mai sus. Or e pus ca face ce trebuie sa fie bine acolo

  Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: