Ion Popescu, directorul Penitenciarului Targu-Jiu, zis “Polica” a ajuns presedintele comisiei de contestatii la concursul de sef birou resurse umane. Polica nu stie nici macar doua ordine in domeniul resurselor umane. Cum isi alege Dobrica presedintii comisiilor de concurs, numai el stie?!

Vorbeste lumea ca Polica are o subordonata care a luat 6.62 la proba scrisa si ar fi depus contestatie. Nu avem dubii ca Polica ar ajuta-o in vreun fel, pentru ca insul acesta n-are nici cel mai mic contact cu realitatea penitenciara.

La fel ca si Dobrica, Polica este un supravietuitor.

Penitenciarul Targu-Jiu are patru procese pe rol cu fosti ofiteri imputerniciti prin DZU care nu au fost remunerati pentru ca au girat functii de conducere. Polica nu respecta disciplina de stat, insa Dobrica il face profesor de resurse umane prin numirea ca presedinte de comisie.

Ce-l recomanda pe Polica pentru a fi desemnat presedinte de comisie?

Singura lui calificare pentru functia de presedinte de comisie este ca a beneficiat, de 6 oari in trei ani, de majorarea de 50% pentru lucrari de exceptie. Coruptii si incapabilii se premiaza intre ei. Vezi statistica ultimilor doi ani!