Comunicarea interna, o problema de sistem

Comunicarea interna, o problema de sistem

Comunicarea pe verticala, cat si pe orizontala ramane o problema a sistemului penitenciar. Sefii inca nu si-au dezvoltat aceasta capacitate. Cei care au facut-o sunt prea putini, iar cei cu bune intentii sunt dati la o parte de majoritatea care se complace in netransparenta si necomunicare.

Majoritatea problemelor din sistemul penitenciar apar atunci cand nu exista comunicare intre sefi si subalterni (si invers), dar si intre angajator si organizatiile sindicale. Unii sefi (marian dobrica, tudorel toader) mimeaza dialogul. Primul fuge din sedinte, iar al doilea nici nu mai participa la ele.

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor (FSANP) a ridicat aceasta problema sefilor din Ministerul Justitiei si celor din Aparatul Central. Slabe sanse sa isi schimbe cei doi insi naravurile comunistoide. FSANP va semnala mereu aceasta problema, pana cand tudorel si marian vor intelege ca mutenia nu este o solutie.

Avem si directori de unitate care adopta tactica muteniei. Cred ca aceasta este rezultatul fricii lor de a comunica cu partenerii de dialog socal, ori ca nu au ce spune, unii dintre ei nu prea au cu ce se lauda. Nu ma apuc sa dau nume pentru ca ii stiti si dumneavoastra.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

Un gând despre „Comunicarea interna, o problema de sistem

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: