Goe de ANP, premiat cu plimbari in SUA si Canada

Ilegal | A 4-a imputernicire pentru Marian Dobrica

Marian Dobrica, asa-zisul director general al Adminsitratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP), „Ca sa nu mai ramaie repetent si anul acesta…” la capitolul realizari pentru sistemul penitenciar, a fost premiat cu o plimbare de o saptamana in SUA si cu una de o saptamana in Canada.

Cel ce va ramane in istoria sistemului penitenciar ca „SLUGA”, asa cum i-au strigat propriii angajati sub geamurile biroului din Maria Ghiculeasa, nr. 47, Goe de ANP, „navetistul” Slobozia – Bucuresti si retur, a primit in dar doua excursii in semn de pretuire pentru ce a facut pentru sistemul penitenciar si pentru angajatii din penitenciare.

Daca dumneavoastra cunoasteti  o realizare a lui Marian Dobrica pentru sistemul penitenciar, va rog sa o scrieti in comentarii!

In articolele care urmeaza va vom prezenta problemele semnalate directorului general al ANP, Marian Dobrica. Veti avea ocazia sa constati ca din TOATE problemele semnalate n-a rezolvat NICIUNA. Sunt zeci de probleme semnalate doar de FSANP.

De ce n-a rezolvat niciuna? Incompetent si impotent…

De aia isi merita reputatia de cel mai slab director general pe care l-a avut sistemul penitenciar de la Burebista si pana in prezent.

Precedentul mandat al Slugii Navetiste s-a incheiat dupa o excursie in strainatate. Speram ca istoria sa se repete. Amin!

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

6 gânduri despre „Goe de ANP, premiat cu plimbari in SUA si Canada

 1. Asa sa ne ajute Dumnezeu, cum spuneti, domnule Dorobantu.
  Si, desi stiu ca vorbesc cu pacat, sper sa ajung sa-l vad platind pe lumea asta pe impotentul asta de dobrica sula mica pentru toate relele facute, fir-ar neamul lui de neputincios.
  In alta ordine de idei, va felicit pt tot ce faceti. Tineti-o tot asa, ca ne-om duce cu totii de rapa daca veti inceta sa mai trageti de maneca pe toti nelegiuitii astia din ANP si din sistem.

  Apreciază

 2. Sa aiba grija doamna Morar sa-si puna Goe centura in avion. Sa nu-l apuce vreo depresie, ca pe autostrada sa sara din avion. Doamne fereste, asta ne-ar mai lipsi.

  Apreciază

 3. Deoarece vorbeste si intelege engleza la fel de bine ca prim-ministrul Romaniei, V.V. Dancila, directorul general al Adminitratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP) s-a dus in SUA si CANADA insotit de doamna Ioana MORAR.

  Domna Ioana MORAR are obligatia de a-i traduce lui Marian Dobrica din ENGLEZA in SLOBOZOIANA.

  SLOBOZIOIANA = limba vorbita in Slobozia. Slobozioana se vorbeste doar in coltul gurii, de catre fiinte care isi aranjeaza bretonul in forma de „cornite” unse cu gel sau ulei, dupa caz.

  Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: