Directorul Penitenciarului Gaesti in comisia de disciplina

Directorul Penitenciarului Gaesti in comisia de disciplina

Federatia Sindicatelor din Adminsitratia Nationala a Penitenciarelor (FSANP) sesizat comisia de disciplina din Ministerul Justitiei (MJ) impotriva directorului Penitenciarului Gaesti, Gheorghe Anghel, pentru savarsirea urmatoarelor abateri disciplinare: depasirea atributiilor de serviciu, imixtiunea ilegala in activitatea altui functionar public cu statut special si producerea de pagube materiale unitatii din care face parte.

In data de 04 octombrie 2018, domnul Gheorghe Anghel, aflat in concediu de odihna, fara a avea calitatea de director al Penitenciarului Gaesti si fara acordul directorului general al Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP), Marian Dobrica, s-a prezentat la sedinta consiliului de conducere al Penitenciarului Gaesti, in care s-au discutat propunerile pentru majorarile salariale de pana la 50% pentru misiuni speciale si lucrari de exceptie, acordate angajatilor unitatii care intra in competenta de gestiune a directorului general al ANP sau a ministrului Justitiei (MJ).

Directorul Penitenciarului Gaesti in comisia de disciplina
Directorul Penitenciarului Gaesti in comisia de disciplina

Tot in data de 04 octombrie 2018, domnul comisar sef de penitenciare Gheorghe Anghel, fara acordul directorului in functie din data de 04 octombrie 2018, subcomisar de penitenciare Stelica Preoteasa, a folosit autoturismul Penitenciarului Gaesti in scop personal.

Exista suspiciunea savarsirii infractiunilor de: trafic de influenta, abuz in serviciu si uzurpare de calitati oficiale.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

4 gânduri despre „Directorul Penitenciarului Gaesti in comisia de disciplina

  1. pana acum nu I-a facut nimeni nimic, nici acum nu se va intampla nimic. nu este singurul abuz, dar la oameni le este frica de taranul de la Bogati. Cum a ajuns director, cine il sustine, aste sunt intrebarile. de 7 ani dovedeste incompetenta la nivel inalt. Nimeni nu in nicio masura. La fiecare astfel de sesizare a scapat basma curata, ba mai mult a devenit mai idiot, de are spate :). CIne nu e cu el (adica sluga) e impotriva lui, asa gandeste taranaoiul. S-a mai scris despre el, se va ma scrie, dar masuri……….?????

    Apreciază

  2. “fara acordul directorului in functie din data de 04 octombrie 2018, subcomisar de penitenciare Stelica Preoteasa” ???
    Mai degrabă fără acordul pilosilui Stelica împuternicit ilegal ani la rând, in prezent rămas singur la concurs pe postul de șef serviciu regim, eliminați 3 din 3 . Ce oameni promovați ?

    Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: