PE SURSE | Anchetatorii au descoperit ca Borcea Cristi a fost favorizat

PE SURSE | Anchetatorii au descoperit ca Borcea Cristi a fost favorizat

Mass-media a aflat, pe surse, ca fostul detinut Cristi Borcea a fost favorizat in inchisoare. Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor (FSANP) a semnalat Ministerului Justitiei (MJ) si Adminsitratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP) ca fostul detinut Cristi Borcea a fost favorizat pe perioada detentiei la Penitenciarul Poarta-Alba si Penitenciarul Jilava.

Pentru ca directorul general Marian Dobrica, a fost complice la favorizarea lui Cristi Borcea, toate petitiile FSANP inaintate ANP au fost bagate sub pres. A fost nevoie ca FSANP sa sesizeze Directia Nationala Anticoruptie (DNA) pentru ca faptele de coruptie in care este implicat si directorul general al ANP, Marian Dobrica, sa iasa la lumina.

Tudorel Toader a trimis corpul de control al ministrului la Penitenciarul Poarta-Alba si se pare ca ar fi descoperit nereguli greave: de la abuz in serviciu, pana la fapte de coruptie in care este implicata conducerea penitenciarului.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

4 gânduri despre „PE SURSE | Anchetatorii au descoperit ca Borcea Cristi a fost favorizat

    1. CORUPTIA DIN SISTEM,ANP si de la JILAVA unde a fost dl ” detinut model cu 11 ÎNVOIRI într un an” are culoarea GALBENĂ si are la varf unul cu „” fată de cal” si pe o ” d nă care sa plimbat cu ȘARETA cu ciobanul care are Oiiiiiii multe si WCSB. ASTA CRED EU!

      Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: