Fara iluminat natural in birourile supraveghetorilor

Ministrul Justitiei ia banii angajatilor si ii ofera detinutilor

In sistemul penitenciar exista birouri ale supraveghetorilor care nu sunt prevazute cu ferestre pentru iluminat natural, insa Tudorel Toader si Marian Dobrica se preocupa pentru imbunatatirea conditiilor de detentie ale persoanelor private de libertate.

Aceasta problema a fost semnalata, cu ocazia protestelor din data de 03 octombrie 2018, de Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor (FSANP) echipei din Ministerul Justitiei (MJ) care s-a intalnit cu reprezentantii FSANP.

Chiar si membrii echipei MJ au ramas surprinsi de faptul ca in anul 2018 exista birouri fara iluminat natural, in care un angajat isi desfasoara activitatea zilnica timp de 12 ore. Si-au notat aceasta problema. Speram ca o vor rezolva cat de curand.

La Administratia Nationala a Penitenciarelor (ANP) nu avem nicio pretentie sa rezolve problema. Atata timp cat ANP este condus de Marian Dobrica, sunt sanse nule ca problemele din sistemul penitenciar sa aiba vreo rezolvare. Personajul este un supravietuitor si atat, un tip lipsit de viziune.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

Un gând despre „Fara iluminat natural in birourile supraveghetorilor

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: