Tudorel ca Viorica faulteaza gramatica

MASS MEDIA | Reactie la comunicatul de presa al FSANP privitor la Raportul ministrului Toader

Tudorel Toader are nevoie de o iEVALUARE in ceea ce priveste limba romana. Nu este de ajuns ca avem un prim-ministru analfabet, nu e de ajuns ca am avut la conducerea Ministerului Educatiei, un semidoct, acum este si randul lui Tudorel Toader de la Justitie sa faulteze gramatica limbii romane.

Priviti ce a postat Tudorel Toader pe pagina sa de Facebook:

„Voi participa la Referendum !
Voi vota DA !
Avem nevoie de copii sanatosi si frumosi, iar COPII au nevoie si de mama si de tata.”

Tudorel ca Viorica faulteaza gramatica
Tudorel ca Viorica faulteaza gramatica

Sa-i spuna cineva domnului ministru al Justitiei ca ar fi trebuit sa scrie „Copiii au nevoie de mama si de tata.”! (Cu trei „i”, crestineste, asa cum spune gramatica traditionala, ca tot veni vorba de familia traditionala sustinuta de teleormaneanul ala cu hamsterul sub nas, de are o nevasta mai mica cu cativa ani decat nora-sa.)

Va dati seama cine evalueaza activitatea angajatilor din Justitie/Penitenciare?!

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

4 gânduri despre „Tudorel ca Viorica faulteaza gramatica

  1. Nu m-ați crezut când l-am (i)evaluat de la primul interviu, când am spus că e un imbecil rău intenționat…Atunci a sugerat voalat că dacă Ciordache nu a puput sparge ușa, va intra el prin învăluire pe fereastră. Am fler la oameni, era să iau bătaie când am spus că nu am încredere în Iliescu, cu vocea lui ruginită de canalie. La fel, pe TwooDorel îl trădează vocea de eunuc mieros, dar unii s-au lăsat orbiți de CV-ul prefabricat, uitând că pe diplome și EBA e o somitate a la Ceaușeasca. M-am săturat să am dreptate!

    Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: