Ministrul Justitiei binecuvantat de un infractor

Ministrul Justitiei binecuvantat de un infractor

Nu de putine ori am afirmat ca Tudorel Toader, este ministrul infractorilor. Acum avem si proba. Profesorul universitar, doctor, avocat, notar, Tudorel Toader, a fost binecuvantat la propriu, chiar in biroul sau din Ministerul Justitiei, de un infractor care se autointituleaza „Reverendul”.

Este o rusine pentru noi, angajatii din sistemul penitenciar si din Ministerul Justitiei, dar si pentru procuri, judecatori, grefieri, faptul ca ministrul Justitiei se intalneste si se lasa barjocorit de un infractor care a prejudiciat Romania cu 240.000 de euro, fapta pentru care a fost condamnat in octombrie 2011, la 10 ani de inchisoare.

Infractorul, fost detinut in Penitenciarul Jilava, se numeste Aurel Radulescu, zis si Eminenta Sa sau Reverendul, insa in  lumea infractorilor el este poreclit Teparul.

Sa-ti fie rusine, Tudorel Toader!

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

3 gânduri despre „Ministrul Justitiei binecuvantat de un infractor

  1. Potrivit noului proiect de statut directorul puscariei numit mai poate sta 4 ani. Adica unii au 10,12 ani de cind sint directori si mai stau 4 plus inca 4 tot pe viata. Vai de tara asta sistemul penitenciar e fara iesire. Cum ar veni unul sta director 16 ani la puscarie ca primaru pe timpu lui Ceausescu. Nu i lasati sa faca asta ca e jale

    Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: