Cursul de la Sovata anulat din cauza conditiilor improprii

Concursurile din penitenciare in pericol de suspendare

Administratia Nationala a Penitenciarelor (ANP) condusa de incapabilul Marian Dobrica, imputernicitul ilegal cu dosar penal pentru abuz in serviciu, a anulat cursul de la Centrul Sovata.

Directia Management Resurse Umane (DMRU), pare condusa de foci bolnave de sinuzita. Altfel nu imi pot imagina cum voia sa trimita angajatii sistemului penitenciar, pentru un curs, intr-o locatie unde nu exista nici cele mai elementare conditii de locuit (caldura, hrana, apa calda), sau sa nu le asigure in avans decontarea cheltuielilor de transport celor care nu pot deconta transportul pana la Sovata.

La interventia Federatiei Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor (FSANP), conducerea ratacita a ANP-ului, a carei abulie a devenit emblematica, a cedat si, in loc sa ia masuri urgente pentru imbunatatirea conditiilor din respectiva locatie, a anulat cursul de la Centrul Sovata.

Inca o data ANP da dovada ca este condusa dupa o reteta proasta, intocmita de niste mediocri ajunsi sefi din conjunctura.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

Un gând despre „Cursul de la Sovata anulat din cauza conditiilor improprii

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: