Nea Mariene, ”se rade” internautii de matale, bre!

(VIDEO) Sa nu cumva sa te lovesti, Dobrica, Dobrica!

Nea Mariene, ”se rade” internautii de matale, bre! Cica nu ”stie” sa vorbesti corect si lasi impresia ca ai facut limba romana cu duamna Dancila, sefa analfabeta a lu’ nenea ala de-i esti matale slugoi. Nu, nu ala ‘nalt la care te gandesti matale, ci ala de la minister…

Apropo, nea Mariene, ai citit „Sluga la doi stapani” de Carlo Goldoni? Este o comedie in 3 acte. Cam asa te vede lumea pe matale acum.

Gramatica dupa Veorica
September 13, 2018 at 21:27 Edit
0.14 “…unul sau altul vine si face…” Grapini este mandra de tine mai Dobrica! Si Veorica, varzica este mandra. Toti pe acelasi calapod, lemn. Dobrica si subiectul multiplu sunt doua drepte paralele. Perfect paralele.

Nea Mariene, matale ai vorbit corect din punct de vedere gramatical. Cu dictia si intonatia stai matale mai slabut. Vorbesti de parca desparti mereu in silabe cuvintele. Ti s-o trage de la vorbitul ala in coltu’ gurii, cu buza ridicata.

Bre, nea Mariene, nu te mai balangani asa cand vorbesti ca-ti amesteci deciziile-n cap si de aia o comiti ca de obicei! Nu te-ai saturat sa fii asa fricos si sa nu iti asumi ce spui si ce faci? Ce tot o dai cu „Unul sau altul vine si face…” Suna asa a replica de fricos. Fii macar o data in viata barbat si vorbeste cu nume si prenume! Ori nu de lasa GDPR-ul ala, pe care-l tot invoci cand vine vorba de transparenta decizionala?!

I-auzi, nea Mariene, te saluta Borcea! Te-ntreaba: Daca il salta iar DNA-ul, ii mai dai permisie? Zice ca ai matale un chitibus prin care poti da 10 permisii intr-un an.

P.S.

Nea Mariene, ti-am luat un ceas. Cica asteapta sa-ti sune. TIC! TAC!

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

Un gând despre „Nea Mariene, ”se rade” internautii de matale, bre!

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: