FSANP solicita revocarea lui Ion Popescu si a lui Florin Serpe

Federatia Sindicatelor din Administratia Natinala a Penitenciarelor (FSANP) a solicitat ministrului Justitiei, Tudorel Toader, initierea procedurii de revocare din functie pentru Ion Popescu (foto dreapta), directorul Penitenciarului Targu-Jiu si pentru Florin Serpe (foto stanga), directroul C.E. Buzias.

Cu un palmares de peste 200 de deficiente constatate pe cap de director, cei doi „inca” directori, Ion Popescu si Florin Serpe, intr-un stat de drept, condus de NEinfractori, ar fi avut statutul de „civil”. Cum lumea justitiei este condusa de o sluga posesoare de o alta sluga mai mica, cei doi comisari sefi (Ion si Florin), ocupa inca scaunele de directori de unitati penitenciare.

FSANP solicita revocarea lui Ion Popescu si a lui Florin Serpe
FSANP solicita revocarea lui Ion Popescu si a lui Florin Serpe

Va trece si vremea slugareilor, iar la conducerea Ministerului Justitiei si a Administratiei Nationale a Penitenciarelor vor veni persoane posesoare de coloana vertebrala. Este timp, iar noi avem rabdare. Nume ca Toader, Dobrica, Popescu, Serpe etc. vor deveni parti componente ale istoriei negre a sistemului penitenciar.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

10 gânduri despre „FSANP solicita revocarea lui Ion Popescu si a lui Florin Serpe

 1. Incompetenta și slugărnicia au mers mână in mână la Tg Jiu . Au dat cu sa trăiți și la pisica de sta in pragul ANP-ului plictisita de oameni îmbrăcați in costume ȘI ATÂT. Mint frumos mai marii conducerii din Penit Tg Jiu, se sfătuiesc , se aproba între ei. Dacă nu ești sifon sau dacă nu ești intr-un anumit sindicat ( ăla de care sunt ei mandri) nu ești bun, nu se aproba nimic, nu se poate nimic …. N-am mai văzut demult o așa inițiativa la acest penitenciar, de fapt nu cred ca a fost vreodată. Niște copiii tineri au spus stop abuzurilor. Se bat pentru oameni, lupta pentru oameni, ii asculta pe oameni, ii înțeleg, au curaj și au avut curaj sa intre in gura leului. Nu le-a fost ușor, dat fiind faptul ca aproape toată conducerea le-a fost ostila și le este ostila in continuare. Nu au renunțat la nimic și din câte se observa nu renunța la nimic.

  Apreciază

 2. Respect (autorului)
  In primul rand sa fiu bine înțeles, voi face referire la Faraonul de Buziaș – Șerpeses I.
  Păi, lejer eu i-aș mai da și vreo ‘jde de încălcari ale Codului deontologic. Bun, cu astea cam atât, că sincer nu merita mai mult efort, dar acum… uitați-vă bine la poza, ce ziceți, nu inspira milă? NU! Hai serios, ce naiba, zici ca e reclama la pioșenie. Ok, gata și cu asta.
  Acum una pe bune : BĂI MANAGER DE PENITENCIAR, AI DEMNITATEA O DATA ÎN VIAȚA, RECUNOAȘTEȚI IMPOTENTA INTELECTUALĂ, SPALĂ PUTINA SI LASĂ-NEEEE, LASĂ-NEEEE.
  Scuze din nou, demnitate, impotență, nu nu nu, nu cred ca poți înțelege și chiar nu vreau sa te chinui, hai ca reformulez CARĂ-TE CU MÂRȘĂVIA, TICALOSENIA, JOSNICIA și MISELIA a căror sinonimie ești. Astea le înțelegi, normal, ca dacă tu nu atunci cine?
  Și apropos, nu cumva sa te identifici cu introducerea și sa aștepți cumva cățelușii aia maro, pe limbă, sa îți facă cumva vreo piramidă. Cum care cățeluși, aia care te…. ei na, dar hai ca te-ai prins.
  Hai, AVE, URA și LA GARĂ. Ne mai auzim. Da, da, cu tine FARAOANE, ce naiba, sa nu spui ca nu citești, chiar nu vreau sa te fac mincinos. Pe bune, ca tu ce promiți, promis rămâne. Știi tu…
  THIS IS BUZIAȘ și asa va rămâne. E promisiune.

  Apreciază

 3. De apreciat demersul sindicatelor in ceea ce priveste castigarea si consolidarea drepturilor personalului din penitenciare, de altfel este necesara si reformarea sistemului penitenciar. Insa acest lucru trebuie sa inceapa in primul rand cu noi, exemplul subsemnatei care aveam intentia de a ma afilia la un sindicat, insa dupa experientele traite cu unele colegele, care, concidenta face ca sunt afiliate la sindicatul dumneavoastra, m-a obligat sa renunt la ideea afilierii si identificarii cu astfel de abordari total necolegiale. Exemplu concret: in numeroase randuri am fost nevoita sa-mi las copilul singur acasa, nesupravegheat, pentru ca nu aveam alta optiune, deoarece unele colege prefera sa-si reverse frustrarile indirect asupra noastra, luându-si concedii medicale fictive. Inteleg ca aceasta practica este la ordinea zilei in randul unei anumite categorii de personal din CE Buzias, poate nu ar fi rau sa faceti si o analiza a concediilor medicale in randul membrilor dumneavoastra si o sa aveti supriza sa va iese o medie de peste 30 de zile de fiecare, poate faceti si pe anii anteriori si o sa fie mai mult, in acest context este pacat sa va identificati cu astfel de abordari care in mod evident umbresc eforturile dumneavoastra cel putin la nivelul CEBuzias. Cat despre imbunatatirea conditiilor de munca care sunt foarte necesare in special pe sectiile de detinere, poate aveti curiozitatea sa va interesati cine este responsabil cu asa ceva, si din nou o sa aveti o supriza, la fel de mare cu identificarea deficientelor din raportul inspectiei penitenciare. Sper ca acest comment sa nu-l stergeti doar de dragul de a da bine, asta este realitatea bruta, cum la fel sper sa gasiti niste optiuni viabile pe care sa le promovati la ANP pentru a nu mai fi in situatia in care suntem sau in care am fost. O zi buna, si mult succes in continuare.

  Apreciază

  1. Ce treaba are sindicatul cu concediile medicale ale membrilor?

   Cred ca dumneavoastră confundați rolul sindicatului.

   Opțiunea de a va afilia sau nu la un sindicat va aparține in totalitate. La fel de este opțiunea sindicatului dacă va va primi in rândul membrilor atunci când veți fi victima abuzurilor unor șefi.

   Apreciază

 4. Domnul Sorin Dumitrascu a fost invitat de Presedintele Romaniei la dineul. Oficial din 1 Decembrie tocmai pentru ca stia ce se intimpla in sistemul penitenciar si dorea o redresare rapida. Nu s a realizat pentru ca la putere sunt infractori. Nu va dura mult si sa vedeti atunci.

  Apreciază

 5. NUUU CA E BAIAT BUN FACI CE VREI CU EL POATE VINE ALTU CARE NU STIE SMECHERIA LA TG JIU PROPUNETI SA IL PUNA DG PE POLICA SA FACA SISTEMUL PERFORMANTA

  Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: