Federatia Sindicatelor din Administratia Natinala a Penitenciarelor (FSANP) a solicitat ministrului Justitiei, Tudorel Toader, initierea procedurii de revocare din functie pentru Ion Popescu (foto dreapta), directorul Penitenciarului Targu-Jiu si pentru Florin Serpe (foto stanga), directroul C.E. Buzias.

Cu un palmares de peste 200 de deficiente constatate pe cap de director, cei doi “inca” directori, Ion Popescu si Florin Serpe, intr-un stat de drept, condus de NEinfractori, ar fi avut statutul de “civil”. Cum lumea justitiei este condusa de o sluga posesoare de o alta sluga mai mica, cei doi comisari sefi (Ion si Florin), ocupa inca scaunele de directori de unitati penitenciare.

FSANP solicita revocarea lui Ion Popescu si a lui Florin Serpe
FSANP solicita revocarea lui Ion Popescu si a lui Florin Serpe

Va trece si vremea slugareilor, iar la conducerea Ministerului Justitiei si a Administratiei Nationale a Penitenciarelor vor veni persoane posesoare de coloana vertebrala. Este timp, iar noi avem rabdare. Nume ca Toader, Dobrica, Popescu, Serpe etc. vor deveni parti componente ale istoriei negre a sistemului penitenciar.