Psihopatul Dobrica...

Zise Dobrica-n coltu’ gurii…

Marian Dobrica, nici usturoi n-a mancat, nici gura nu-i miroase. Intrebat de mass-media despre sesizarea Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) cu privire la faptele de coruptie care-l vizeaza pe el direct si pe fostul detinut VIP, Cristian Borcea, directorul general al ANP-ului, minte stramband din coltu’ gurii, ca nu are cunostinta despre nicio sesizare a DNA-ului, insa tot sistemul penitenciar a aflat despre bravurile acestuia si rade de el.

Ati vazut cum minte? Asa o face mereu. Cand minte, Marian Dobrica vorbeste de parca desparte in silabe cuvintele. Fiti atenti la dictie!

 

4 thoughts on “Zise Dobrica-n coltu’ gurii…”

  1. UN PERSONAJ CARE ERA MAI POTRVIT ÎN SERIALUL “.LAS FIERBITII” ( tot are tanențe cu Slobozia) decat să fie DG ANP- mare gresealăa facut dl VULPE cu el că la lăsat acolo! Sclavul perfect a lui TT!

    Liked by 1 person

  2. 0.14 “…unul sau altul vine si face…” Grapini este mandra de tine mai Dobrica! Si Veorica, varzica este mandra. Toti pe acelasi calapod, lemn. Dobrica si subiectul multiplu sunt doua drepte paralele. Perfect paralele.

    Liked by 1 person

Comments are closed.