RTV | Disperare! Becali si Spanu vor sa-l scoata pe Borcea din incurcatura cu creditele

RTV | Disperare! Becali si Spanu vor sa-l scoata pe Borcea din incurcatura cu creditele.

La postul de televiziune Romania TV,  fostul detinut Gheorghe Becali si ziaristul de buzunar, Ion Spanu, in disperarea de a-l scoate basma curata, din incurcatura cu creditele, pe fostul detinut Cristian Borcea, arunca o informatie total nefondata si de un ridicol penibil: „Penitenciarele sunt o prelungire a campului tactic pe care SRI l-a stabilit cu procurorii si judecatorii.”

O disputa aprinsa se anunta asadar, dupa cum se anunta si o noua incercare de musamalizare din partea ANP. Un jurnalist specializat in protectie de infractori chiar ne acuza ca toata treaba cu Borcea ar fi o operatiune SRI (sic!).

Ba mai mult, aflam, chiar din gura pacatosului, ca fostul detinut Gheorghe Becali a avut un tratament preferential de 10 ori mai bun decat al lui Cristi Borcea.

Vom cere in curand detalii domnului Marian Dobrica, director general al ANP, in legatura cu sesizarea FSANP de anul trecut, in care fostul detinut Gheorghe Becali a amenintat, in direct, la TV, un director de penitenciar din Bucuresti.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

Un gând despre „RTV | Disperare! Becali si Spanu vor sa-l scoata pe Borcea din incurcatura cu creditele

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: