Directorul Penitenciarului Spital Rahova, in comisia de disciplina

Directorul Penitenciarului Spital Rahova, in comisia de disciplina

Impotriva directorului Penitenciarului Spital Rahova, comisar sef de penitenciare Vasile Georgescu, a fost sesizata comisia de disciplina a functionarilor publici cu statut special din cadrul Ministerului Justitiei in vederea cercetarii unor fapte care pot constitui abateri disciplinare. Ministerul Justitiei a confirmat primirea sesizarii: 77264/05.09.2018.

Directorul Penitenciarului Spital Rahova, in comisia de disciplina
Directorul Penitenciarului Spital Rahova, in comisia de disciplina

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor (FSANP) a semnalat problemele cu care se confrunta angajatii de la Penitenciarul Spital Rahova, insa directorul unitatii inclina sa aiba apucaturile raposatului director, Miorel Mircea, zis Sultanul.

P.S.

Intr-o intalnire cu directorul general al Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP), ilegal imputernicit, Marian Dobrica, acesta ne-a sugerat sa sesizam comisia de disciplina si chiar organele de urmarire penala impotriva directorilor de penitenciare, in situatia in care constatam nereguli ori savarsirea unor infractiuni. (Ultimul director de penitenciare impotriva caruia Marian Dobrica a sugerat FSANP-ului sa sesizeze comisia de disciplina impotriva lui, a fost directorul Penitenciarului Slobozia, comisar sef de penitenciare Aurelian Ovreiu.)

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

3 gânduri despre „Directorul Penitenciarului Spital Rahova, in comisia de disciplina

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: