Tudorel Toader isi pregateste o noua sinecura in mod ilegal

Tudorel Toader isi pregateste o noua sinecura in mod ilegal

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, isi pregateste in mod ilegal o noua sinecura: cea de notar public in Circumscriptia Judecatoriei Iasi, invocand prevederile Legii nr. 168/2018 pentru modificarea si completarea Legii nr. 47/1992 privind organizarea și functionarea Curtii Constitutionale.

Si, pentru a crea premisa de legalitate, Tudorel Toader, si-a delegat atributiile unui secretar de stat pentru a infiinta o functie de notar public, iar in perioada concediului sau de odihna, Tudorel Toader a cerut (cerere scrisa – 10 august 2018) sa fie numit in aceasta functie si, totodata suspendat, din cauza incompatibilitatii cu functia sa de ministru al Justitiei.

In mod legal, Tudorel Toader nu poate ocupa aceasta functie, deoarece, la momentul aparitiei legii, acesta nu mai detinea functia de judecator al Curtii Constitutionale. Cum in epoca abuzurilor se poate intampla orice, dand vina pe Statul Paralel, vom fi pusi in fata faptului implinit, iar Tudorel Toader se va alege in mod abuziv si ilegal cu inca o functie.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

8 gânduri despre „Tudorel Toader isi pregateste o noua sinecura in mod ilegal

 1. VORBITI PROSTII. PAI LA POARTA ALBA NU AVEA LUNAR BORCEA RECOMPENSA CU PACHET SI VIZITA? CUM SA STRINGA 800 DE PUNCTE? INSEAMNA CA NU I LE SCADEAU. ALTFEL PIERDEA 500 PE AN. SINT DETINUTI CARE AU EXECUTAT 11 ANI SI NU AU 800 DE CREDITE. CE SISTEM DESTEPT.

  Apreciat de 1 persoană

 2. O fi adunat credite 3 ani si au scazut din ele, asa ar fi o varianta sa fi avut 800 de credite pe 3 ani si ultimul an sa se fi spart in invoiri totusi sa ia luna de luna atitea zile e unikat si trebuie sa ai spate cit muntele sa nu ti se respinga macar o permisie. A mai fost unul la Rahova care a luat cistig mai mult decit a executat. Trebuie sa il gasiti ca e mai mai decit cazul Borcea. Mai cautati ca e purceau moarta in cotet. Pupici!

  Apreciat de 1 persoană

 3. E imposibil sa iei mai mult de 50-55 de credite lunar si legal, imposibil si asta daca muncesti cu 7 zile pe luna, termini in luna aia un program care dureaza trei patru luni si mai iesi la un concurs ceva si iesi pe primele trei locuri altfel nu e in regula, deloc. Si daca 5 sau 7 zile Borcea era in invoire cum lua credite pe toata luna. Nu e, e groasa.

  Apreciază

  1. Se vehiculeaza ca ar fi venit de la Penitenciarul Poarta Alba cu creditele astea. Iar la Jilava doar le-a consumat

   Apreciază

 4. Macar sa apuce sa ne faca politisti stelari de penitenciare si sa ne dea scutere pe sectie ca am obosit alergand dupa Borcea la atitea activitati de reeducare.

  Apreciază

  1. Cei care l-au avut pe secție pe deținutul Borcea Cristian pot confirma sau nu dacă acesta a participat la atâtea activități, încât sa acumuleze 800 de credite.

   Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: