Ultraj la Peniteciarul Deva

Ultraj la Peniteciarul Deva

In data de 01.09.2018, in jurul orei 16:05, cu ocazia efectuarii unei perchezitii la camera, un detinut a adus injurii si amenintari sefului de tura. In jurul orei 16:30, detinutul a declarat agentului supraveghetor ca a ingerat voluntar un numar de 40 de medicamente.

Detinutul a fost prezentat la cabinetul medical, dupa care a fost transportat la U.P.U Deva pentru investigatii medicale de specialitate, dupa care i s-a intocmit raport de incident, a fost informat judecatorul de supraveghere a privarii de libertate si a fost sesizat Parchetul de pe langa Judecatoria Deva.

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor (FSANP) i-a solicitat, in repetate randuri,  domnului Marian Dobrica sa infiinteze echipele operative speciale in fiecare unitate penitenciara, insa nici pana la aceasta data nu s-a demarat procesul, desi insusi Marian Dobrica este de acord cu infiintarea acestora.

Daca Marian Dobrica si Cristi Plesa n-ar mai fugi din sedintele organizate in fiecare luni la Administratia Nationala a Penitenciarelor (ANP), atunci cand vad reprezentantii FSANP, le-am putea solicita sa demareze procesul reinfiintari grupelor de interventie in fiecare penitenciar.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: