Tudorel Toader huiduit la Targu Ocna

Tudorel Toader huiduit la Targu Ocna

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader a participat azi, 30 august 2018, la ceremonia de absolvire a promotiei de agenti de penitenciare „Centenarul Marii Uniri” de la Scoala Nationala de Pregatire a Agentilor de Penitenciare Targu-Ocna, unde a fost huiduit de cativa protestatari care au afisat un banner cu mesajul: „Slugarel, ministrul InJustitiei!”

Intr-un articol anterior am scris despre faptul ca Tudorel Toader nu are calitatea morala de a participa la aceasta festivitate, deoarece este ministrul sluga al intaiului mustacios penal al tarii si al miilor de infractori si detinuti pe care i-a pus in libertate in baza recursului compensatoriu.

Tot astazi, Slugarel a anuntat public ca are intentia de a transfera serviciile medicale din penitenciare in reteaua Ministerului Sanatatii. Am mai scris pe site-ul FSANP despre aceasta intentie, pe care o consideram o absurditate. Cand nu ai capacitatea sa faci lucruri bune, le strici si pe cele existente. Aceasta este era navetistului sluga, Dobrica si a oportunistului sluga, Tudorel. Pe ambii ii uneste cinismul, obedienta si obtuzitatea.

AICI mai multe FOTOGRAFII.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: