Tudorele, jos labele de pe generatia de agenti de penitenciare 2018!

Tudorele, jos labele de pe generatia de agenti de penitenciare 2018!

Pe 30 august 2018, o noua generatie de agenti de penitenciare va absolvi Scoala Nationala de Pregatire a Agentilor de Penitenciare Targu-Ocna (SNPAP Targu-Ocna). Este, parca, pentru prima data, in ultimii 28 de ani, cand simtim ca, dincolo de agramatul ministru al Justitiei, Florin Iordache, de care ne-a fost rusine sa spunem ca e cel care coordoneaza ministerul in care activam, actualul ministru, Tudorel Toader, este un ministru care nu ne reprezinta.

Toate actiunile lui au fost doar spre salvarea celor cu probleme in justitie, de sustinere a celor ce au savarsit infractiuni, inchisi sau care sunt cercetati, de lovire sistematica a institutiilor din subordinea sa. E ca si cum vulpea ar conduce „Ministerul Aviarelor,” si noi am sta linistiti pe pozitii asteptand ajutorul lupului!

Promotia de agenti de penitenciare 2018 merita respect, nu ipocrizie, pentru ca ea va fi cea mai tanara promotie de agenti de penitenciare care va trai nu doar umilinta de a nu deranja vreun  detinut VIP, clasificat „vulnerabil” pe sectie sau de a-i proteja, mergand pe varfuri, pe unii dintre acestia. Si tot ea ar putea fi cei care trebuie sa actioneze la ordine, dupa modelul Jandarmeriei din 10 august 2018, daca nu va sti ca nu trebuie sa execute un ordin ilegal.

Nu va putem recunoaste ca ministru, domnule Tudorel Toader si pentru ca:

 1. Examenele elevilor de la SNPAP Tg. Ocna sunt mult mai serioase, comparativ cu ultimele dumneavoastra „ievaluari” si imputerniciri pe functia de director de penitenciare. Deja se stiu criteriile: sluj si manej;
 2. Ati suspendat concursurile de directori, vaslizand penitenciarele;
 3. Ati blocat sute de concursuri ale posturilor vacante, suprasolicitand psihic si fizic angajatii din penitenciare;
 4. Ati tratat problemele din penitenciare doar cu promisiuni si amanari: salarizare mai buna, conditii de munca mai bune, pensii mai bune.
 5. Sustinetii noile Coduri Penale si eliminarea sau punerea unui prag la la infractiunea de abuz in serviciu, incurajand in acest fel dictatura in institutiile statului;
 6. Ati urmarit doar interesul detinutilor sau politicienilor cu probleme penale (ex: Legea recursului compensatoriu, sustineti amnistia si gratierea si alte forme de despagubiri, fara a va gandi la victimele infractorilor)
 7. Ati decapitat DIICOT, DNA si urmeaza Parchetul General, prin acelasi tip de concurs de imprejurari, pe simpatii, de care ar rade si cel mai slab elev de la SNPAP Tg. Ocna;
 8. Toate tintele dumneavoastra sunt institutiile de justitie, de parca acesta este obiectivul mandatului dumneavoastra. Uneori, chiar ne intrebam daca nu alta este denumirea Ministerului Justitiei;
 9. Acum vreti sa schimbati Procurorul General al Romaniei si aveti doar interese comandate de apropierea sentintelor in mari dosare ale „bunilor” corupti pe care-i slujiti cu devotament;

Ce ati putea sa spuneti promotiei de agenti de penitenciare de la SNPAP Tg. Ocna?

Sa le prezentati CV-ul dumeavoastra falsificat? Sa vorbiti despre protocoale si statul paralel?

Mai bine stati la Bucuresti „ievaluati cantindantii” de la DNA! Cu siguranta veti gasi o sluga, dupa chipul si asemnarea dumneavoastra!

Si, nu uitati! domnule ministru Tudorel Toader: Pentru fiecare vine o vreme a „ievaluarii”. Feriti-va de evaluarea poporului, caci ea va veni curand!

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

Un gând despre „Tudorele, jos labele de pe generatia de agenti de penitenciare 2018!

 1. Cel mai prost și mai rău ministru postdecembrist, chiar catastrofal, într-o galerie plină de tâmpiți.
  Cel puțin ăia erau tâmpiți pur și simplu, ăsta e rău intenționat și chitit să distrugă până și noțiunea de Justiție într-un mod în care Ciordache nici n-ar fi visat…Pentru acțiunile lui de subminare a statului de drept și pro-infractori ar trebui un referendum pentru reintroducerea pedepsei capitale, ar fi primul ,,beneficiar,,!

  Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: