Orele suplimentare – razbunarea, arma prostului

Orele suplimentare - razbunarea, arma prostului

O vorba populara spune ca razbunarea este arma prostului. Marian Dobrica, imputernicitul ilegal, dornic de razbunare pe un director care nu-i era pe plac, a gasit ca pretext pentru a-l sanctiona: orele suplimentare efectuate de respectivul director, fara aprobarea prealabila a maritului Navetist (Slobozia-Bucuresti – si retur).

Domnule Marian Dobrica, nu va jignesc pentru ca nu aveti capacitatea de a intelege nici macar jignirile, insa de multe ori demonstrati ca sunteti o risipa de piele pentru creier, altfel, deciziile proaste pe care le luati mereu nu ar avea o scuza!

Pentru a se razbuna pe un director de penitenciare vocal, Navetistul Solobozia-Bucuresti si retur, a vulnerabilizat 31 de directori de penitencare care sunt in aceeasi situatie ca a directorului sanctionat. Ba mai mult, inclusiv directorul general ilegal imputernicit al Adminsitratiei Nationale a Penitenciareor (ANP) se afla in aceeasi situatie cu cei 31 de directori de penitenciare, asa cum puteti observa intr-un articol pe site-ul FSANP.

Prostie, kamikaze ori ghinion naucitor sa te afli in aceeasi situatie cu cei pe care ii acuzi de infractiuni si carora le pretinzi o anumita conduita de urmat! Generarea si apoi exploatarea unei situatii care dezavantajeaza 31 de directori de penitenciare si chiar pe insusi Navetistul Solobozia-Bucuresti mi se pare ne negura mintii si de un cinism fara margini.

Mi-l si imaginez, in masina, la volan, pe Marian Dobrica, parcurgand cei 260 de km zilnici de naveta, satisfacut de raul facut lui insusi si celor 31 de directori de penitenciare, facand o grimasa cinica, laudandu-se singur cu voce tare si deloc emotionata ca a scos in lumina reflectoarelor orele suplimentare din sistemul penitenciar.

P. S.

Pe site-ul FSANP apare un update care demonstreaza incompetenta ANP-ista:

Ceva mai tarziu aflam din Adresa ANP 9946/29.08.2018 ca, de fapt, sunt 31 de directori care ar fi facut ore suplimentare fara aprobare, asta dupa ce prin Adresa ANP nr.  43958/19.07.2018 numarasera abia 17 directori care ar fi facut ore suplimentare fara aprobare, Marian Dobrica fiind evident exclus de pe ambele liste, raspunsul de la MJ demonstrand ca este in top printre ilegalisti.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

4 gânduri despre „Orele suplimentare – razbunarea, arma prostului

 1. Ministrul Justitiei a declarat la SNPAP ca va proceda la externalizarea serviciilor medicale. Sper ca va dati seama ce urmeaza si sper ca veti combate ideea. Cit de curind omul ALDE ne scoate si din sistemul de aparare.

  Apreciază

  1. Noi deja am reactionat. Din pacate doar noi. Pe scurt, e o alta tampenia slobozita de Toader. Ministerul Sanatatii insusi nu mai are spitale in subordine, acestea fiind trecute in sarcina autoritatilor locale, cum sa-si permita sa preia povara penitenciarelor spital, mai ales ca miscarea n-are nicio justificare (.

   Mai multe informatii aici: https://www.fsanp.ro/2018/04/schimbarea-subordonarii-personalului-medical-din-penitenciare-neinspirata-si-inutila/ aici: https://app.getbeamer.com/fsanpro/ro/anp-raspunsuri-inepte-in-loc-de-consultare, sau aici: https://app.getbeamer.com/fsanpro/ro/anp-accepta-in-cele-din-urma-sa-discute-observatiile-fsanp

   Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: