Ce se intampla la scoala de agenti Targu-Ocna?!

Ce se intampla la scoala de agenti Targu-Ocna?!

Scoala Nationala de Pregatire a Agentilor de Penitenciare de la Targu-Ocna (SNPAP Targu-Ocna) apare din nou in atentia noastra cu trei probleme care necesita verificare, rezolvare si, de ce nu, chiar si sanctionarea persoanelor responsabilile:

1. Elevilor de la SNPAP Targu-Ocna, spre deosebire de cei de la CFSO Arad, li se opreste lunar o anumita suma de bani din solda, fara acordul lor prealabil, pentru Asociatia absolventilor. (Vom solicita si noi doscumentele de infiintare si statutul acestei asociatii, de cine este condusa si ce scop are.).

2. Declarațiile de avere ale angajatilor SNPAP Targu-Ocna din perioada 2012 – 2017 de pe pagina de internet a institutiei nu pot fi accesate. Exista situatii in care in declaratiile din 2018, pentru unii angajati, sa nu figureze imprumuturi angajatie in anii anteriori, insa in declaratiile de avere de anul trecut (2017) imprumutul sa apara.
Ori exista situatii in are anumiti angajati desfasoara si alte activitati pentru care sunt remunerati, insa acest lucru nu apare mentionat si in declaratia de avare/interese. ANI ar trebui sesizata!

3. Functia de sef birou planificare si cea de sef birou resurse umane nu au fost scoase la procedura de ocupare prin concurs dins ursa interna, desi ar fi trebuit. De verificat!

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

Un gând despre „Ce se intampla la scoala de agenti Targu-Ocna?!

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: