Un alt ultraj la Penitenciarul Satu Mare

Un alt ultraj la Penitenciarul Satu Mare

Ieri, 16 august 2018, am scris despre ultrajul de la Penitenciarul Satu Mare, produs in data de 15 august 2018, cand un detinut a adus injurii si amenintari cu moartea agentului aflat in serviciu si familiei acestuia. Azi, 17 august 2018, aflam de un alt ultraj petrecut ieri, a doua zi consecutiva. Se pare ca este vorba de acelasi detinut.

In data de 16.08.2018, in jurul orei 19:50, in Penitenciarul Satu Mare, la o camera de detinere, pe motiv ca i-a intocmit un raport de incident in ziua precedenta, un detinut a inceput sa aduca injurii si amenintari cu moartea agentului supraveghetor din cadrul sectiei. Incidentul a fost filmat cu camera video din dotarea agentului.

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor (FSANP) ridica in mod constant problema ultrajelor si solicita Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP) si Ministerului Justitiei (MJ) sa ia masuri de contracare a acestui fenomen. Pana acum nu s-a luat nicio masura, insa FSANP insista, chiar daca ANP si MJ se afla in incapacitate de a lua o decizie benefica pentru angajati. Intr-un final se va destepta ministrul Toader si-al sau „Baiete”, pus ilegal sef la ANP.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

Un gând despre „Un alt ultraj la Penitenciarul Satu Mare

  1. Sa dea o ordonanta care sa zica faptu ca cei din anp nu sunt obligati sa respecte vreo lege si au rezolvat treaba. Sa se treaca acolo ca numai ai din teritoriu respecta legea si sanatate maxima

    Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: