Ultraj la Penitenciarul Satu Mare

Ultraj la Penitenciarul Satu Mare

In data de 15.08.2018, in jurul orei 15:00, la Penitenciarul Satu Mare, pe fondul unei stari de agitatie, un detinut a adus injurii si amenintari cu moartea agentului aflat in serviciu si familiei acestuia.

Nu este primul caz. Probabil nici ultimul. Unii procurori spun ca asta este natura profesiei noastre. O atitudine fundamental gresita. Si noi, ca si ei lucram cu infractori. Interesant ar fi sa le vedem reactiile dupa ce cativa procurori sunt batuti, scuipati, amenintati ei si familiile lor. Cu siguranta, agresorilor le-ar intocmi dosare penale pentru ultraj si le-ar trimite si in judecata.

Conducerea Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP) ar trebui sa solicite sprijinul Ministerului Justitiei, deoarece aceste cazuri (n.b. ultrajele din penitenciare) sunt tratate de procurori cu indulgenta.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

2 gânduri despre „Ultraj la Penitenciarul Satu Mare

  1. Când sunt scuipați și primesc injurii in sala de judecată, evacuează deținutul și au scăpat, ce așteptări sa avem de la dânșii ptr. personalul ultragiatdin penitenciare. Au dreptate, nu va convine terminați dreptul la Spiru Haret și îmbrăcați robă

    Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: