Trei probleme pe masa lui Marian Dobrica. Nicio solutie

Trei probleme pe masa lui Marian Dobrica. Nicio solutie.

In data de 07 august 2018, in jurul orei 13:30, a avut loc o intalnire de lucru intre Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor (FSANP) si Administratia Natinala a Penitenciarelor (ANP) cu scopul identificarii solutiilor la urmatoarele trei probleme:

1. Protectia datelor cu caracter personal: ANP-ului i-a fost semnalat faptul ca nu trimite sindicatelor adresele si materialele consiliilor de conducere, invocand in mod abuziv si ilegal DGPR-ul.

I-a fost indicata situatia de la Penitenciarul Poarta Alba, unde Sinpen 2016 Constanta a castigat in instanta pe acelasi subiect. ANP se face ca nu intelege problema. Solutia ANP: O sa inainteze sindicatelor doar datale cu caracter personal ale membrilor lor. (Raspuns nesatisfacator)

2. Invoire platita pe ore (Penitenciarul SLobozia): ANP-ului i s-a semnalat faptul ca la Penitenciarul Slobozia nu se acorda invoire platita pe ore in situatii exceptionale si ca angajatii pleaca ”pe barba lor” de la serviciu cand intervine o problema personala care sa justifice invoirea.

Caz ipotetic: In eventualitatea unui accident, angajatul nu mai pot benefica de pensie pentru accidentet de munca, pentru ca invoirea nu apare in nicion document justificativ. Soluctie: Solutia ANP: ANP nu are nicio solutie. 🙂 (Raspuns nesatisfacator) (N.B. Intre timp problema s-a rezolvat pe plan local)

3. Sedintele de comanda de lunea: ANP-ului i s-a solicitat sa renunte la aceasta practica de evitare a sindicatelor si sa organizeze consilii de conducere, ori sa invite la acele sedinte si reprezentantii sindicatelor, deoarece, in cadrul acelor sedinte se discuta probleme de interes pentru angajati. Solutia ANP: ANP va organiza consilii de conducere cand situatia o impune. (Raspuns nesatisfacator)

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

3 gânduri despre „Trei probleme pe masa lui Marian Dobrica. Nicio solutie

  1. Așa era domnul Dobrica Marian și la Slobozia. Ii era frica sa ia o decizie. Bine ca l-a luat Vulpe la ANP. Nu a făcut nimic la Codlea, Brăila, Slobozia. Nu va face nici la ANP. Omul asta fuge de răspundere ca dracu de tămâie. Îl cunosc foarte bine. Acum regreta enorm aceasta situație conflictuala dintre el și FSANP. E conștient ca de la voi i se va trage sfârșitul carierei. In loc sa iasă la pensie ca un ofițer demn de lauda, va ieși pe usa din dos ca un păcălici.

    Apreciază

  2. ANP nu face decât intalniri cu sindicatele galbene, sindicatele obediente, nu cu sindicatele care semnalează probleme, care întreabă de probleme, care aduc in discuție probleme-SIGUR TOATE ACESTE PROBLEME SUNT ALE OAMENILOR. La domnu Dobrica când e cald când e frig cand nu știe când nu poate … toate-s întrebări fără răspuns și dacă are răspuns atunci e cu siguranța nesatisfăcător sau pe lângă, așa cu mantă. Lăsați-neeeeee, domn Dobrica ia echipa aia de manageri și du-te…..

    Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: