Mincinos si atat!

Mincinos si atat!

Ministrul Justitiei – nu-i mai scriu numele si prenumele de rusine – se tot lauda cu construirea de noi penitenciare de cand a fost inscaunat de Partid. In data de 24 iulie 2018, ministrul s-a mai (re)laudat pe propria-i pagina de Facebook ca mai construieste un penitenciar la Unguriu, in judetul Buzau.

Ministrul Justitiei informeaza pe pagina personala de Facebook despre achizitia unui studiu de fezabilitate destinat construirii unui penitenciar, in comuna Unguriu, judetul Buzau. Periodic, ministrul infractorilor (la randul sau anchetat pentru abuz in serviciu, de doua ori) informeaza opinia publica cu intentii despre care suntem siguri ca nu le va realiza niciodata.

Au trecut 18 luni de cand e ministru, de atunci tot anunta constructii de penitenciare, care raman la faza de declaratii si de expresii ale interesului ori ale potentialelor solutii. Realitatea e ca banii pentru investitii nu exista asa cum nu mai exista bani pentru angajari, Toader fiind cel care a promovat acest buget. Dar, n-ar fi nici prima si nici ultima data cand personajul minte, ca sa ramana in atentia presei.

De notat soriciul gros pe care-l prezinta personajul. Cred c-a fost prins mintind de cateva zeci de ori cu probe si cu declaratii proprii. Continua totusi sa debiteze minciuni din ce in ce mai gogonate si sa faca pe interesantul transmitand tot felul de opinii si informatii care n-au nicio legatura cu realitatea. Asta, pana cand o sa-i vina scadenta si domniei sale.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

2 gânduri despre „Mincinos si atat!

  1. Si polica face o constructie de 3 ani si e o cocioaba cu acoperisul strimb dar poate nu vor fi orbi si aia din anp care vor semna receptia. (editat admin) stie!

    Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: