Control la Penitenciarul Poarta Alba

Control la Penitenciarul Poarta Alba

Primim de la un cititor informarea potrivit careia Corpul de control al ministrului se afla la Penitenciarul Poarta Alba. Motivul, o sesizare in legatura cu favorizarea unui detinutul-vip. N-o sa faca nimic si-o sa-i mai albeasca o data, dar marcam momentul.

Coruptie | A trecut o saptamana si niciun control la Penitenciarul Poarta-Alba

Avand in vedere ca toate neregulile de la Penitenciarul Poarta Alba au fost bagate sub pres pe motiv ca directorul adjunct Banuta e var cu directorul general Dobrica. Nu ne asteptam, deci, la vreo fapta de glorie, Corpul de control al ministrului actionand mai degraba inspre executii si albiri la comanda. Depinde, deci, „ce se vrea”.

La Penitenciarul Poarta Alba a sosit corpul de control al ministrului justitiei sa constate daca treburile merg tot asa ca inainte. Daca tot Mate conduce, de la Hotel Flora puscaria, daca Banuta a  depasit  varsta pubertatii, daca baietii de la acces se antreneaza pe aparatele pe care le carau  lui Borcea.

Daca se mai acorda vizite intime in curtea sectorului vizite la ceasuri tarzii, in noapte, cum beneficia Cristi, daca Maravea mai are bani din concursuri si comisii sau i-a pierdut pe toti la barbut, daca Niculescu si a mai facut vreo cabana pe la munte.

Cate apartamente si-au mai luat bosii si pe unde isi fac concediile, daca starea de coruptie organizata este o normalitate la Penitenciarul Poarta Alba.

(anonimizat, via fsanp@fsanp.ro, 25 iulie 2018 00:49)

Publicat de Sorin Dumitrascu

Despre penitenciare si justitie

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: