Directorul Polica vrea scapare de la Dobrica

Directorul Polica vrea scapare de la Dobrica

Inainte de a se prezenta in fata Comisiei de disciplina din cadrul Ministerului Justitiei, directorul Penitenciarului Targu-Jiu, Ion Popescu, zis ”Polică” s-a laudat ca a trecut pe la Administratia Nationala a Penitenciarelor (ANP) pentru a fi uns cu mirul scaparii de directorul general al ANP, Marian Dobrica, dupa modelul Varujan Vosganian.

Lacrimile varsate in biroul directorului general al ANP, mirul „scaparii”, cu care l-a uns Marian Dobrica pe frunte pe Polică si acatistele date la biserici poate il vor ajuta pe directorul Penitenciarului Targu-Jiu sa scape de sanctiunea disciplinara.

Se spune ca directorul general al ANP, Marian Dobrica, ar suspina adanc, cautandu-se de batista, daca vreun director de penitenciare ar avea drum in Bucuresti si nu l-ar vizita la biroul din Maria Ghiculeasa.

Vizita de ieri a lui Ion Popescu la Administratia Nationala a Penitenciarelor (ANP) si faptul ca nici pana in prezent directorul general al ANP nu a dispus niciun control la Penitenciarul Targu-Jiu, in ciuda faptelor de coruptie semnalate de Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor (FSANP), naste suspiciunea une posibile complicitati, sens in care vom sesiza organele penale impotriva persoanelor care se fac vinovate.

Ziarul local Gorjeanul a prezentat mai multe intamplari care l-au avut ca protagonist pe directorul Penitenciarului Targu-Jiu, comisar sef de penitenciare Ion Popescu, printre care si faptul ca acesta este citat in fata Comisiei de disciplina din cadrul Ministerului Justitiei pentru data de 23 iulie 2018.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

6 gânduri despre „Directorul Polica vrea scapare de la Dobrica

 1. Nu stiati nici ca la gaz se bea bere ca la festivalul berii si hotii se respecta cu iphone, ca doar unul e polika si iancul e plecat vara la strainatati sa se refaca dupa ce trei luni a mincat numai lubenita de se facu rosu cu verde ca semaforul!

  Apreciază

 2. Nu va mira ca niciun parchet sau dga gorj nu s-au autosesizat? Gorjul e un judet fara coruptie, tg jiu un oras mic in care nimeni nu se calca pe bataturi. Cine poate, oase roade. Numai Ilie Gabriel e corect?

  Apreciază

 3. Sa publicati plingerea penala si vrem sa stim daca ati informat mj despre presupusele fapte de coruptie ca ei implementeaza strategia anticoruptie. Poate ca acolo ajung mai greu mesajele.

  Apreciază

 4. E dificila situatia si observ ca se trece foarte usor peste fapte deosebit de grave. Poate ca practicile lui Popescu Ion or fi considerate normalitate la ANP. DE CE OARE? NUMAI PARCHETUL POATE FACE LUMINA.

  Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: