Activitati penibile de ministru al Justitiei

Tudorel Toader isi pregateste o noua sinecura in mod ilegal

Ieri, 23 iulie 2018, din lipsa de activitati serioase de ministru al Justitiei, Tudorel Toader a interzis reprezentantilor mass-media sa isi satisfaca nevoile fiziologice in grupurile sanitare din incinta Ministerului Justitiei. 

Reprezentantii mass-media acreditati pentru Ministerului Justitiei asteptau sa vada cine isi depune dosarul de candidat pentru functia de procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie. Pentru ca ministrul nu i-a lasat sa isi satisfaca nevoile fiziologice in grupurile sanitare din Ministerul Justitiei, reprezentantii mass-media au mers la Ministerul Finantelor Publice.

Culmea penibilului de situatie a fost atins in momentul in care Tudorel Toader a sunat la Ministerul Finantelor si a dispus ca nici acolo ziaristii sa nu mai intre. Un ziarist acreditat, care a intrat in sediul Ministerului Justitiei pentru a-si satisface nevoile a fost legitimat cu scopul de a-i da amenda.

Daca angajatii din penitenciare ar proceda in aceeasi maniera cu detinutii, ar fi condamnati pentru tratamente inumane si degradante. Insa ministrul infractorilor isi permite, pentru ca e sustinut de un dublu condamnat penal.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

Un gând despre „Activitati penibile de ministru al Justitiei

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: