Tudorel Toader isi pregateste o noua sinecura in mod ilegal

Activitati penibile de ministru al Justitiei

Ieri, 23 iulie 2018, din lipsa de activitati serioase de ministru al Justitiei, Tudorel Toader a interzis reprezentantilor mass-media sa isi satisfaca nevoile fiziologice in grupurile sanitare din incinta Ministerului Justitiei. 

Reprezentantii mass-media acreditati pentru Ministerului Justitiei asteptau sa vada cine isi depune dosarul de candidat pentru functia de procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie. Pentru ca ministrul nu i-a lasat sa isi satisfaca nevoile fiziologice in grupurile sanitare din Ministerul Justitiei, reprezentantii mass-media au mers la Ministerul Finantelor Publice.

Culmea penibilului de situatie a fost atins in momentul in care Tudorel Toader a sunat la Ministerul Finantelor si a dispus ca nici acolo ziaristii sa nu mai intre. Un ziarist acreditat, care a intrat in sediul Ministerului Justitiei pentru a-si satisface nevoile a fost legitimat cu scopul de a-i da amenda.

Daca angajatii din penitenciare ar proceda in aceeasi maniera cu detinutii, ar fi condamnati pentru tratamente inumane si degradante. Insa ministrul infractorilor isi permite, pentru ca e sustinut de un dublu condamnat penal.

Advertisements

One thought on “Activitati penibile de ministru al Justitiei”

Comments are closed.