De ce n-am avut nici amnistie si nici gratiere?

De ce n-am avut nici amnistie si nici gratiere?

Dragnea a incercat, n-a reusit. Acum chiar ca are de ce sa-si ceara scuze de la domnii detinuti. Le-a inselat si lor asteptarile. Slugile n-au mai raspuns la comenzi, de teama puscariei si din oportunism, penalul Dragnea fiind tot mai aproape de puscarie.

G4Media face ca de obicei o analiza extrem de clara a evenimentelor ce au dus, in cele din urma, la faptul ca desi Dragnea a incercat pe toate caile sa-si convinga lacheii sa dea o OUG de amnistie si/sau gratiere, incercarea n-a fost reusita. Se pare ca mai exista o teama de puscarie chiar si printre cei care-i sunt asociati. In plus, nu poate fi ignorat oportunismul. Unii si-au dat seama ca Dragnea nu mai prea poate si ca i se apropie sfasitul.

Screen Recording 2018-07-22 at 11.56

N-a spus-o cu aceste cuvinte, dar la vreo 3 zile dupa ce n-a reusit Dragnea a mai incercat sa-si imbarbateze ostile pro-infractori si a facut referire la un eventual ajutor al Guvernului si al aliatilor politici. Prezent au raspuns decat vesnicii Nicolicea si Iordache, daramatorii legilor justitiei si ai legilor penale. Sigur, motivul oficial e altul, dar evident nu ne asteptam ca pesedeii sa si recunoasca atunci cand mint ca exact asta fac.

Se pare, deci, ca vremea mantocarilor se cam termina si ca asistam la inceputul sfarsitului lui Dragnea. Nu mai e mult pana cand se vor pronunta sentinte si in dosarul Teldrum/Belina, dupa cum nu e departe momentul cand condamnarea de 3 ani si 6 luni va ramane sau nu definitiva, putand fi luat in calcul un spor nu o achitare pentru cel care a furat bani de la copii ca sa dea la partid.

Publicat de Sorin Dumitrascu

Despre penitenciare si justitie

Un gând despre „De ce n-am avut nici amnistie si nici gratiere?

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: