Personalul medical civil nu beneficiaza de majorarea de 50%

Plata majorarii de 50% blocata pentru politistii de penitenciare

Personalul medical din penitenciare care a optat pentru calculul salariului brut potrivit prevederilor din familia ocupationala sanatate, nu pot beneficia de acordarea majorarii de pana la 50% pentru lucrari de exceptie si misiuni speciale. AICI adresa ANP.

Aceasta decizie s-a luat azi, 19 iulie 2018, deoarece Administratia Nationala a Penitenciarelor (ANP) considera ca acestia nu mai pot beneficia de recompensele din familia ocupationala aparare, ordine publica si securitate nationala.

Tot azi, ANP a stabilit ca directorii adjuncti care au ocupat functiile respective prin DZU vor fi analizati in consiliul de conducere al ANP pentru a beneficia de majorarea salariala de 50%.

Ieri am primit o adresa de la ANP prin care aparatul central ne raspunde ca gestionarea atributiilor unor functii prin DZU nu se ia in calcul la stabilirea vechimii in functia si specialitatea respectiva. Ciudat, pentru ca prin cele doua adrese se contrazice domnul Marian Dobrica.

Sa fie cumva ilegala ori trasa de par competenta directorului general Marian Dobrica de a acorda 50% directorilor adjuncti din unitatile subordonate ANP care indeplinesc functiile prin DZU? Eh, ne spune corpul de control al MJ. Ii vom solicita parerea.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

10 gânduri despre „Personalul medical civil nu beneficiaza de majorarea de 50%

 1. Oare nu le ajunge cat iau ? Au vrut salarii din sanatate asa sa ramana. Sa li se taie tot sa ramana civili.

  Apreciază

 2. Buna ziua. As dori si eu decixia/adresa prin care ANP precizeaza ca personalul”civil”nu beneficiaza demajorarea de 50%. PS-sunt asistent medicall principal 1(fpss) la Penitenciar Ploiesti. Cu stima ,Catalina Pager

  Apreciază

 3. Bai băieți! Acu l-ați descoperit voi pe băiețașul asta? Venea la mine în birou cu milogeala, cu păra despre colegii lui. Eu l-am mirosit se mult. De aia nu-l primeam nici în secretariat.

  Apreciază

 4. Tica e produsul lui Ilea și a preotului Lele la care le-a făcut doctorate. Atâta a realizat în sistemul ANP. A fost si 6 luni detașat în ANP, ca nu ii terminase lucrarea lui Ilea. Acolo…nu prea l-a văzut nimeni. Stătea sub biroul lui Ilea și bătea la tastatura de aia nimeni din ANP nu își amintește de el. Acum s-a cocoțat în funcţia asta fără merite sau realizări, îl periaza pe Hliban sa il susțină și se face de ras în fata tuturor. Ani de zile l-am dus și l-am adus cu masina la serviciu pe motiv ca el nu poate veni cu a lui. De o săptămână de când e in locul directorilor vine numai cu masina lui și ne dispune sa ne mutam mașinile din fata unităţii sa aibă el loc.

  Apreciază

 5. Il stiu și eu pe Tica…Un om mic pe exterior și mărunt în interiorul lui. Toată ziua face planuri și strategii ca sa își ia cat mai multe beneficii pt sine. La munca nu face nimic decât sa ii slujească credincios pe cei mari, la scrie lucrări, referate, doctorate, în speranța că îi vor da și lui ciolan de ros. Pt Reintegrare nu face nimic, meserie nu cunoaște, se face de ras în toate comisiile ca nu știe sa argumenteze nimic, în ședințe sta cu capul plecat, își trădează și paraste colegii, etc. Un parazit.

  Apreciază

 6. Tica e actual adj Reintegrare de la Oradea. Reîmputernicit recent deși are doar eșecuri în mandat pana acum și mai nou pe perioada concediului lui Hliban ii tine locul, pt ca Hliban a avut inspirația sa ii trimita aproape forțat pe ceilalți adjuncti în concedii de 50 zile. După ce au plecat, a plecat și Hliban tot im concediu și acum stam toți în mana acestui limbric, fără coloana vertebrala, un zero absolut.

  Apreciază

 7. Da….pai Tica se propune doar pe el din Reintegrare, niciodată pe nimeni altcineva, ignorând complet ca a avut 2 controale DIP în ultimul an și la fiecare a ieșit prost. Dar nu-i nimic, functie are, împuterniciri primește de la ANP, 50% primește, comisia de disciplina nu a fost sesizata împotriva lui, munca face zero și intriga și uneltiri cat mai multe. Mai nou cică e îndreptățit sa ia 50% ca are rate pe 5 ani la al treilea apartament achiziționat. Noah…mai zi ceva!

  Apreciază

 8. Foarte bine ca s-a reglementat ca altfel directori ca alde Hliban sau Tica nu au avut capacitatea sa discearnă binele de rău. L-au susținut pe stomatologul care le face dinții familiilor lor, deși clar nu era legal, dar l-au uitat pe adjunctul îndreptățit sa fie propus. Ăștia sunt stat în stat deși le arăți evidentele și le explici cum e juridic corect sa acctioneze. Asa se intampla când se baga politica în instituţii. Incompetenții primesc funcții nemeritate și iau decizii pe măsură incompetentei lor. De asemenea se înconjoară de oameni ca ei și ceilalți nu mai au acces nici la beneficiile pe care le merita. Domnule Dobrica, cum ne puteți scăpa de ei? Sunt ca o boala ce se tot întinde peste tot!

  Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: