Mass-media | Juristul a dat Penitenciarul Targu-Jiu in judecata

Bilant cu amenintari si presiuni la Puscaria lui Polica

Aflam din cotidianul local al municipiului Targu-Jiu, domino.ro, ca juristul unitatii a acionat in judecata penitenciarul pentru a-si mari salariul, chiar daca intr-un proces anterior, in care reprezenta interesele institutiei, sustinea contrariul a ceea ce el solicita in instanta. 

Juristul Adrian Claudiu Ioan Chertes este unul dintre sfatuitorii si apropiatii directorului Polica, un fel de Il consigliere, care nu de putine ori s-a erijat in scut al acestuia, facand pe avocatul de casa al Policii, chiar daca de multe ori capacitatea intelectuala nu il ajuta.

Nu este de mirare ca Polica de Targu-Jiu ia cele mai proaste decizii. Nu ne-ar surprinde ca El consigliere sa piarda procesul impotriva sa. N-ar fi nici primul si nici ultimul. Juristul e vestit in pierdut procese. Nu ne miram sa vedem o intampinare a Penitenciarului Targu-Jiu semnata chiar de Il consigliere in persoana. Gradina e mare la Penitenciarul Targu-Jiu.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

16 gânduri despre „Mass-media | Juristul a dat Penitenciarul Targu-Jiu in judecata

 1. Sa vedeti dupa control cine va fi procurorul anului!!! Era o gluma nu va fi nici un control, nu e nevoie, oamenii e bazati, au voie sa faca orice, merge. Un mustacios va toci cauciucurile de la audi sa scape echipa mortala aflata in agonie. Vedeti ca au calmante la farmacia doctoritei condamnata pe fond Vodislav de unde luati voi medicamente pentru puscarie. La voi se invirte cam totul in zona asta. Polica fi tare, coafura rezista.

  Apreciază

 2. Polica si chertes oborocea si nistor sint parteneri de tenis de cimp polica joaca cu chertes si acolo discuta si calificativele probabil. Oborocea a iesit pagubas din relatia asta, iar nistor e pregatit profesional si un excelent manipulator. Cum dreacu gaseseste el telefoane la puscarie numai cind se dau sporuri de 50 %. Curata magie. Oborocea e presedintele comisiei de disciplina deci vai de Tataru.

  Apreciază

  1. Ce poti sa ii ceri lui Oborocea cand el e un plictisit de cand se știe? Mare manglitor, a ajuns si el cu Mischiu la IPA si fac numai măgării. Ba’ Mariusică, si nu ma refer la Mischiu, invată sa raspunzi la salut prin curtea pușcăriei ca o sa te ia lumea la misto cu tot cu documentele tale clasificate. Si apropo, prescurtarea „obo”, vine de la obosit sau oborocea?

   Apreciază

 3. Cherteș nu stie decat sa il pupe in dos pe Polică. Ca si meserie e zero barat. Daca sunteti curiosi mergeti la un proces in care ‘Adrean’ reprezinta puscaria si o sa va dati seama de abilitățile lui profesionale..

  Apreciază

 4. Doar se stie ca juristul a fost sfatuitorul de garda a lui Polica si Iancu cand au revenit la deciziile de interzicere a accesului in penitenciar, pardon, la sectorul vizite.
  Cate salarii de merit arunca Polica pentru Chertes, fiicele nasului de la reeducare, si altii la fel de capabili ca antenumitii.. cunostinte putine, creier deloc, tupeu incredibil si sprijin pe masura incompetentei pentru domnul jurist din partea unui director de carton.

  Apreciază

 5. Juristul anului stie cumva daca fostul deputat Pandele a fost si el un pic JUMULIT la puscaria Tg Jiu, a auzit el vreo poveste cu dulapul de la sectorul vizita?!?Stie domnul jurist ca smecheria se intoarce in viata, de detinutul Andrei a auzit domnia sa si cu Iancu poreclit Esti in Grafic?!? Bulgarele de zapada se rostogoleste dragilor, care va iubiti mult unii pe altii, ca intre baieti adevarati. Carmen nu te-ai tinut bine la contracte si au scapat la dusmani?!?

  Apreciază

 6. Sesizati DNA cu sponsorizarile ca e o problema de sistem se pare cunoscuta si acceptata la anp pina la proba contrarie mai ales ca detinutii trimisi in judecata de dna au sponsorizat puscariile si poate au beneficiat de un regim de detentie preferential tocmai in acest sistem in care unul ca Polica poate fi director pe viata. Dna prinde corupti si la puscarie sunt mai smecheri decit cadrele. Borcea a avut mai multe zile de invoire decit oricine, toate aprobate la anp care erau de minim 5 zile. De ce oare?

  Apreciat de 1 persoană

 7. Terminați cu academia, este o facultate ca oricare alta, nici mai buna nici mai proasta . Sesizați parchetul împotriva lui Chertes pentru abuz in serviciu, datorită deciziilor lui mulți funcționari nu beneficiază de decontarea chiriei .

  Apreciază

 8. Acu sa vedeti ca juristul il da in judecata pe Polica pentru ca a luat sponsorizari de la detinuti fara avizul lui pe contracte. Vezi Adreene ca ai stat cuminte si te-a avansat Polica la exceptional de ai ajuns colonel la 40 de ani fara academie, doar cu o facultate la Tg Jiu? Anul trecut ai fost juristul anului pe sistem, bravo tata, esti merituos. Propun ANP sa te faca general, chiar meriti. Tot inainte!

  Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: