Ultraj la Penitenciarul Gherla

Ultraj la Penitenciarul Gherla

In data de 12.07.2018, in jurul orei 20:25, la Penitenciarul Gherla, aflandu-se la curtea de plimbare din Centrul Terapeutic Lotus, pe fondul unor neintelegeri, doua detinute s-au agresat reciproc, insa agenta supraveghetoare a incasat un picior de la una dintre detinute.

Pentru aplanarea conflictului a intervenit agenta supraveghetoare, moment in care una din detinute, avand intentia de a lovi cu piciorul pe cealalta detinuta, a lovit-o pe agenta supraveghetoare.

 

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

2 gânduri despre „Ultraj la Penitenciarul Gherla

  1. Pe lângă situația asta știm ca președintele comisiei de disciplina din Oradea mai are și alte probleme cu legea. În prezent face obiectul unui dosar penal pentru lovire deținut, în comisiile de disciplina urla la martori, ii intimidează, ii da afara din sala, urla la membrii comisiei și ii forțează sa voteze asa cum spune el. Directorul Hliban este surd la orice plângere a noastră. Îl tine președinte deși nu are probitate morala.

    Apreciază

  2. domnilor,
    nu ma mai mira nimic. Ultrajele din partea detinutilor se tot inmultesc dar parca ne asteptam mai mult de la ei la asta, ca doar e puscarie. Si mai grav este insa ce se intampla intre colegi: la Oradea un sef sectie l-a lovit pe un alt sef sectie in biroul directorului Hliban, de fata cu acesta. Directorul nu numai ca nu a luat masuri, dar il pastreaza pe agresor ca presedinte al comisiei de disciplina. Colegul lovit l-a actionat in judecat pe agresor si are si martori. Hliban desigur…nicio reactie. Concluzie: sistemul e putred pe interior iar cei chemati sa il curete, sunt moi si preocupati de alte cele cum ar fi busturi, mausolee, cruci, moaste, etc.

    Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: