Tudorel Toader | Comparatie fara cap cu nemtii

Tudorel Toader | Comparatie fara cap cu nemtii

Tudorel Toader face o comparatie absurda intre Romania si Germania in ceea ce priveste infractiunea. „Abuzul in serviciu nu este incriminat in mod distinct in Codul penal din Germania!”, scrie pe Facebook ministrul Justitiei. In fond comparatia este o minciuna. Tudorel fiind contrazis chiar de ambasada germana.

Am onoarea sa nu fiu de acord cu batranelul gropar al Justitiei, deoarece comparatia e prea exagerata si, totodata mincinoasa, iar noi trebuie sa ii atargem atentia lui Tudorel Toader ca, Romania nu e Germania, iar nemtii, cand sunt prinsi cu minciuna sau daca sunt descoperiti ca, in calitatea inaltelor functii servesc interesele infractorilor, demisioneaza imediat.

Calitatea de functionar public sau european apare insa, ca element de agravare, in cazul mai multor infractiuni, precum: inselaciune, frauda in domeniul subventiilor, abuz de incredere, fals intelectual, falsificarea inregistrarilor tehnice, falsificarea de date cu forta probanta, constrangere, vatamarea corporala in exercitarea unei functii publice, obtinerea de declaratii prin forta, urmarirea penala a persoanei nevinovate, punerea in executare a unei sanctiuni impotriva unei persoane nevinovate, abuzul de incredere in afacerile externe, incalcarea secretului oficial, incalcarea secretului fiscal, determinarea subordonatilor la savarsirea unei fapte penale, abuzul sexual savarsit prin abuz de functie etc.

Si in Codul penal din Romania sunt incriminate fapte concrete prin care functionarul public abuzeaza de pozitia pe care o are, precum: cercetarea abuziva, purtarea abuziva, falsul intelectual etc., mai spune Tudorel Toader pe Facebook.

Poliloghia ministrului Justitiei de pe Facebook este o minciuna crunta si vine sa justifice lingaismul care-l caracterizeaza si de care a dat dovada din momentul numirii sale in sinecuri, iar, pe cale de consecinta ii mai atragem inca o data atentia domnului Tudorel Toader ca este mult mai daunator pentru un ministru al Justitiei sa spuna prostii, decat sa le faca, pentru ca prostiile scoase din gura de domnul prof. univ. dr. devin litera de lege pentru slugile domniei sale.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

Un gând despre „Tudorel Toader | Comparatie fara cap cu nemtii

  1. Înainte de a vorbi despre Germania, șterge-te la gură, vierme! Poate acolo nu se incriminează abuzul în serviciu, pentru că e de neconceput că ar putea exista așa ceva, nulitate!

    Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: