Liviu Dragnea forteaza ingenunchearea Justitiei

Liviu Dragnea forteaza ingenunchearea Justitiei. Viorica Dancila se opune.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, forteaza adoptarea unei ordonante de urgenta pentru amnistie si gratiere. Surprinzator, prem-ministrul Romaniei, Viorica Dancila se opune si ameninta cu demisia. Asistam la primul gest de demnitate din partea premierului, de la investirea acesuia si pana in prezent.

Ca sa scape de puscarie, liderul PSD forteaza din nou adoptarea unei ordonante de urgenta (OUG) pentru amnistie si gratiere. Intr-un puseu de independenta, premierul Viorica Dancila se opune si a amenintat chiar cu demisia, daca Liviu Dragnea insista cu adoptarea OUG.

Liviu Dragnea mai are la dispozitie doar cateva zile (pana pe 19 iulie) pentru a-si pune planul in aplicare. Guvernul poate adopta OUG doar pe durata sesiunii extraordinare parlamentare, asa cum au hotararat conducerile celor doua camere.

Sa speram ca liderii PSD nu isi doresc de tot cufundarea celui mai mare partid politic din Romania  in mocirla in care a aruncat-o presedintele Liviu Dragnea. Mihai Tudose, Sorin Grindeanu au procedat cu demnitate. Asteptam ca si doamna prim-ministru sa actioneze in interesul Romaniei, nu al lui Liviu Dragnea.

Era de asteptat reactia lui Liviu Dragnea. Orice infractor, atat in detentie, cat si in libertate neaga faptele si da vina pe judecatori dupa ce a fost condamnat. Daca analizati discursul barbatului cu hamsterul deasupra buzelor superioare imi veti da dreptate. Statul paralel si judecatorii paraleli l-au condamnat. Adevarata judecata este in platou la Antena 3. Gadea si Badea sunt judecatorii supremi ai Romaniei.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: