473 de km de documente arhivate in penitenciare

473 de km de documente arhivate in penitenciare

Ministrul Justitiei, domnul Tudorel Toader, ne anunta pe pagina sa oficiala de Facebook ca astazi va „vizita Penitenciarul Bacau si posibilele amplasamente pentru arhiva aferenta Curtii de Apel Bacau.

In egala masura, dupa ce am vizitat sectiile exterioare de la Tuchilesti, apartinand de penitenciarul Braila, respectiv Sendreni, apartinand de penitenciarul Galati, tot astazi voi vizita penitenciarul Focsani, pentru a vedea posibilele amplasamente pentru arhiva aferenta Curtii de Apel Galati !

In domeniul justitiei documentele se pastreaza timp de 90 de ani.
Din datele primite de la instante si parchete, in prezent, avem aproximativ 473 de km documente de arhivat in conditii corespunzatoare!” – relateaza Tudorel Toader.

Surprinzator este faptul ca domnia sa viziteaza penitenciarele cu scopul de a le transforma in depozite, nu pentru a se interesa de bunul mers al acestora. Acum ne dam seama de ce vrea sa scoata detinutii din inchisori, pentru a-i inlocui cu dosarele lor. Bravo, domnule ministru, sunteti istet rau! Nu s-a gandit nimeni la miscarea asta strategica! Dosare private de libertate ne trebuie noua in puscarii acum!

Dar sa beneficieze si dosarele alea de recursul compensatoriu, zic! Sa castige si ele 6 zile pe luna, in felul acesta nu mai stau 90 de ani la puscarie. Va dati seama ce castig imens in 90 de ani?! Ori dati 8 euro pe zi detinutului caruia ii apartine. In 90 de ani isi iau un penthouse in centrul Bucurestiului cu banii de la stat.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: