Marius Iovu, delatorul – devine inculpat dupa ce s-a incurcat in minciuni

Marius Iovu, delatorul - devine inculpat

Marius Iovu, delatorul de la Penitenciarul Spital Rahova, primeste ce merita. Din colaborator in dosarul in care si-a arestat colegii devine inculpat, dupa ce s-a incurcat in minciuni. In plus il paste un alt dosar penal pentru amenintarea cu moartea adresata unui psiholog.

Dl. Adrian Bulearca, liderul nostru de sindicat de la Penitenciarul Spital Rahova, mi-a transmis rugamintea lui Marius Iovu de a nu mai scrie despre dansul, desi e cel care a fost la originea incidentului care a dus la retinerea si arestarea colegilor nostri, transmitand la Parchet o parte dintre multele reclamatii pe care le-a tot facut de-a lungul timpului.

Marius Iovu, delatorul - devine inculpat Marius Iovu, delatorul – devine inculpat

Individul s-a incurcat in declaratii mincinoase, se pare, si acum a devenit inculpat. Inculparea s-a intamplat acum vreo 2 luni. La acea vreme am decis totusi sa ii respectam rugamintea, chiar daca ulterior a dovedit ca nu merita si ca nu intelege sa se poarte ca un om cat de cat normal. Pana la urma e conditia minimala pentru a putea lucra intr-o puscarie.

Intre timp cerusem ANP sa-l ancheze pentru faptul ca-si tot ameninta colegii cu puscaria, avend in vedere ca, desi a picat mai multe terstari psihologice, inca mai lucreaza pe o sectie de detinere si inca mai scrie si ii invata pe detinuti impotriva cui si de ce sa se planga. Pentru ursi scrie dansul ca sa fie treaba rezolvata.

Una dintre amenintarile pe care Marius Iovu le-a comis ii aduce insa o sesizare la comisia de disciplina si inca o plangere penala. Sefa de la testari psihologice, dna. Loredana Corduneanu, facuse candva o informare in acest sens, dupa ce acesta l-a amenintat pe unul dintre psihologi ca-l impusca pentru ca l-a picat la testarea psihologica. Se vede treaba ca psihologul cu pricina a avut si motive, doar ca ANP nu e in stare sa si reactioneze in consecinta.

Pentru ca ANP nu se grabeste sa ia masuri, am decis sa solicitam raportul de control si sa facem noi ce demersuri evita mai marii carmuitori ai puscariilor. In concret vom verifica ce organe judiciare au fost sesizate pentru amenintarea psihologului cu impuscarea si vom avea grija ca alte amenintari si abuzuri pe care le comite Marius Iovu, sa fie sanctionate.

Finalul se anuta, deci, nasol pentru delatorul de la Penitenciarul Spital Rahova. Nu mai jubileaza la arestarea colegilor, a devenit inculpat in dosarul pe care l-a provocat pe mana cu procuroarea aflata in cautare de glorie televizata exact in ziua in care CPT-ul isi incepea misiunea in Romania. Si, iata, il mai paste un alt dosar pentru amenintarea cu moartea adresata psihologului.

Publicat de Sorin Dumitrascu

Despre penitenciare si justitie

Un gând despre „Marius Iovu, delatorul – devine inculpat dupa ce s-a incurcat in minciuni

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: