Tudorel Toader limiteaza accesul presei in Ministerul Justitiei

Tudorel Toader limiteaza accesul presei in Ministerul Justitiei

Un jurnalist al Societatii Romane de Televiziune, reclama ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, are un comportamnet de comunist sadea, apucand drumul dictaturii proprii, deoarece, prin introducerea tichetelor de acces in Ministerul Justitiei, limiteaza dreptul organismelor de presa de a obtine acreditarea jurnalistilor considerati „incomozi”.

O scurta analiza a traseului profesional al domnului profesor universitar, doctor, ministru al Justitiei Tudorel Toader poate scoate in evidenta ca domnia sa are calitatile unui comunist pur-sange: mincinos, autoritar, ineficient si slugarnic.

Tudorel Toader limiteaza accesul presei in Ministerul Justitiei
Tudorel Toader limiteaza accesul presei in Ministerul Justitiei

„Bine ati revenit in comunism! Ca sa intri la Ministerul Justitiei nu iti trebuie doar o acreditare de presa, ci mai nou si o legitimatie de Ministerul Justitiei aprobata si semnata personal de ministrul Tudorel, profesor universitar doctor! Stiti ca doar generalul de Justitie militara, profesorul universitar, doctor, Gabi Oprea, a mai vrut, la un moment dat, sa impuna presei legitimatii de MAI. Nici pe vremea Rodicai Stanoiu nu a fost asa ceva.

P.S. Ca suntem in fata unei puteri agresive si nesimtite, presa constata zilnic pe pielea ei avand contact cu ei de la vladica la opinca. Soferii si portarii de la institutii, de exemplu, sunt si ei deosebit de „scrofulosi” la datorie!” – scrie jurnalistul pe pagina sa de Facebook.

Un comentator il ironizeaza pe Facebook pe cel ce ar trebui sa apere valorile democratice ale statului de drept: „Cred ca te simti implinit ca „profesor universitar doctor ministru al justitiei” doar dupa ce iti pui semnatura pe legitimatiile de acces in cladire!”

Tot pe Facebook, un alt comentator se intreaba, ceea ce ne intrebam si noi de la inceputul mandatului domnului ministru: „Dar cata treaba sa nu ai ca sa stai sa semnezi… legitimatii?!?” In felul acesta, institutiile statului vor acorda acreditare doar jurnalistilor de tip Gadea si Badea.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: