Cetatenii, singuri in fata criminalilor

Cetatenii, singuri in fata infractorilor

Statul nu mai lucreaza decat pentru intaiul mustacios al tarii si pentru a-l scapa pe dansul de dosarele penale. Intre timp cetatenii platitori de impozite trebuie sa se descurce cu infractorii pusi in libertate si sustinuti politic de majoritatea de la guvernare.

Dictatura Dragnea-Tariceanu a legalizat crima si violenta. E dreptul cetatenilor sa se apere!
Dictatura Dragnea-Tariceanu a legalizat crima si violenta. E dreptul cetatenilor sa se apere!

Geaba striga ong-uri, in zadar ii trag de maneca organizatii profesionale si juristi de renume, pesedeii la brat cu aldeii isi continua ‘opera’ de daramare a unei constructii juridice care ar trebui sa-i apere in continuare pe cetateni, nu pe cei carora le cere scuze ditamai demnitarul Statului Roman, infractorii.

Ca sa fie cat mai sigura treaba, parlamentarii dezarmeaza justitia care se vede in situatia de a nu mai avea instrumentele necesare pentru a se lupta cu infractionalitatea, cu precadere cea cu bani si cu aplecare catre finantarea politicienilor dispusi sa faca orice, chiar si sa-i lase pe cei care i-au votat singuri in fata infractorilor.

Publicat de Sorin Dumitrascu

Despre penitenciare si justitie

Un gând despre „Cetatenii, singuri in fata criminalilor

  1. În Statele Unite, dacă s-ar ajunge în situația asta, cetățenii au dreptul, prin Constituție să se apere cu arma în mână împotriva….statului, potențial agresor al drepturilor omului!

    Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: