Penitenciarele din orase ar putea fi relocate

Penitenciarele din orase ar putea fi relocate

Tudorel Toader, sluga condamnatului penal (de doua ori) Liviu Dragnea, are de gand sa reloce toate penitenciarele din orase, deoarece se afla in „zonele cele mai bune”. Aceste zone bune sunt fabrica de facut bani pentru mafiotii din PSD care se ocupa cu imobiliare.

Obiectivul PSD: Planul de distrugere a Justitiei trebuie pus in practica pana la capat. Intai judecatorii si procurorii, apoi penitenciarele. Guvernul acesta iresponsabil, condus de o semidocta agramata are ca plan de guvernare asigurarea bunastarii infractorilor lui Tudorel Toader.

Pentru ca nimic nu este intamplator, Tudorel Toader are de gand sa mute toate penitenciarele din orase in afara acestora, pentru ca mafia imobiliarelor sa puna mana pe terenurile respective. Nu se gandeste la costurile suportate de angajatii care trebuie sa faca naveta zilnic la viitoarele penitencare, la costurile suportate de bugetul ANP pentru prezentarea detinutilor in fata organelor judiciare, la spitale etc. Si asta doar pentru a se imbogati mafia din PSD, din vanzarea terenurilor puscariilor.

Toata aceasta situatie a plecat de la deputatul ALDE, Varujan Vosganian, acel mielusel infractor care plangea in Parlament pentru a nu i se ridica imunitatea ca sa nu fie arestat. Acelasi parlamentar care voia sa puna impozite peste impozite oualor gainilor.

Aici, DOVADA! (Ascultati prima inregistrare audio!)

Mai toleram minciunile lui Tudorel Toader? Ne minte ca ne plateste orele suplimentare. Ne minte ca promoveaza statutul politistului de penitenciare in forma avantajoasa angajatilor. Ne minte ca face peste 1000 de angajari.

Ramanem indiferenti la faptele unei slugi de partid sau reactionam?

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: