Cifra zilei: 3,6

Cifra zilei: 3,6

Ieri, 21 iunie 2018, a fost ziua in care Justitia a demonstrat ca lupta alaturi de cetateni impotriva Statului Mafiot. Nu Iohannis, nu Kovesi, pur si simplu judecatorii. Ei pot arata romanilor ca le sunt alaturi in lupta dintre Statul de Drept si Statul Mafiot. Condamnarea lui Liviu Dragnea este prima contrafofensiva a Justitiei.

3 ani si 6 luni a primit condamnare cu executare presedintele PSD, Liviu Dragnea. Masinaria de razboi PSD-ista impotriva Justitiei s-a impiedicat. Este posibil ca PSD sa foloseasca ultima munitie si sa dezincrimineze „noaptea ca hotii” infractiunea de abuz in serviciu, pentru a-l face scapat pe baiatul cu hamsterul.

Romania's ruling party leader handed 3.5-year jail sentence for corruption
Romania’s ruling party leader handed 3.5-year jail sentence for corruption

Presiuni imense s-au pus pe magistrati. Politicienii corupti si-au atras de partea lor Curtea Constitutionala a Romaniei. Atata zbatere pentru un infractor. Intr-un stat corupt dialogul social si transparenta decizionala sunt sugrumate, nici macar mimate. Recentele modificari legislative deomnstreaza aceasta afirmatie: Vezi legea pensiilor, legea salarizarii unitare etc.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

Un gând despre „Cifra zilei: 3,6

  1. Felicitări judecătorilor! Ar trebui să le dăm un ajutor din stradă în lupta cu viitorii pușcăriași. Nu vă mulțumiți să-i păziți pe cei aflați deja înăuntru, cei de afară, la guvernare, sunt muuult mai periculoși!

    Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: